Mote

Hvordan lage en stor dtg t skjorte

Vi får mange spørsmål om DTG prosessen og hvordan å lage en stor DTG skjorte. Det er mange spørsmål om DTG prosessen og hvordan å lage en stor DTG skjorte. I denne artikkelen vi skille DTG og skjermen utskrift og utforme prosessen for å opprette en stor DTG plagg. La oss starte med hva DTG er.

DTG stå for direkte til plagg og er en prosess der et plagg er plassert i skriveren, og et sett med hodene flytte over plagget utskrift design gradvis over plagget. I stedet for å skyve blekk gjennom en skjerm som skjermen utskrift prosessen, ligner prosessen med utskrift av skjorte prosessen som brukes til å skrive ut et dokument i en blekk jet printer.

DTG utskrift er svært forskjellig fra skjermen utskrift, ikke bare i prosessen som er involvert, men også i utfallet. Skjermen utskrift krever enkle linjer og en definerbar fargepalett. Mens skjermen utskrift kan koble bransjen pantones farger, kan det gjenskape et foto realistisk spekter av farger. Netto utfallet er et plagg med en fet, skinnende finish, men at blekk legger noen stivhet og har noe håndgripelig vekt. På en DTG skjorte, kan bildene være subtile og fotorealistiske. Nesten alle farger av spekteret kan opprettes på nytt. Fargene er lyse, men mål selv er Matt og noe dempet. Skjorte selv fortsatt myk og smidig og blekket legge ikke noen ekstra vekt.

Beste klær for DTG utskrift er hvit eller natur (Ash, bein etc.) disse fargene vise håndskriften best. Mørkere skjorter gjengi ikke design godt i det hele tatt, på grunn av matt finish. De beste designene er de med flere farger. Dramatiske bilder og sterkt illustrerte kunstverk ser flott ut på DTG. Og DTG virkelig rase og veldedighet skjorter til å vise alle fargene i alle sponsorer logoer.

Men den største fordelen med DTG skjorter? Hver skjorte er én enkelt utskrift, og det er ingen skjermen eller oppsett kostnader involvert, så priser for DTG er flat. Du kan opprette en enkelt skjorte med dusinvis eller hundrevis av farger. Eller du kan skrive ut hundrevis eller tusenvis av skjorter med samme design. Men prisen er fortsatt flat. Velge DTG eliminerer behovet å bestille dusinvis eller hundrevis av skjorter å gjøre dem rimelig. Hvis du vil skrive ut en enkelt skjorte, kan du. Dette gjør selv små virksomheter å skape små grupper av dramatiske, profesjonell skjorter. DTG gir en flott, rimelig alternativ til skjermen utskrift for små bedrifter å opprette stor reklamemateriell.