Mote

Flyr føtter: adidas obyo jeremy scott trenere for aw13

Amerikansk motedesigner Jeremy Scott har samarbeidet med sportslige gigantene Adidas siden 2008. Hans bevingede hi-topper og bamse sko er populært med hip-hop stjerner og mote elskere overalt. Hans design er alltid iøynefallende og ofte ironisk, dristig, lek og vittig, omfatter safari dyr, kosete bamser og engler vinger.

Adidas OBYO Jeremy Scott trenere vil alltid være Designklassikere og det er en rekke nye og originale stiler for denne sesongen.

Vinger er 2.0 svart det berømte samarbeidet mellom designer Jeremy Scott og den amerikanske rapperen et$ AP steinete. Scott var inspirert av rapperens debut album dekket ' lang. Live. En$ AP "som ble utgitt i januar 2013 og inneholdt en svart og hvit amerikansk flagg. Scotts trenere er herlig bevingede saker med sort lerretet overdel med en tonal stjerner og striper motiv. Det er bare et begrenset antall av disse lett trenere tilgjengelig verden og, som sådan, de er garantert å bli svært collectible eksempler på tidlig twenty-første-tallet mote.

En annen ny vinger design for denne sesongen er vinger 2.0 penger trener. De syntetiske overdel skrives ut med amerikanske dollar bill, men har Jeremy Scotts egen ansikt i stedet for som George Washington. Disse trenerne er også vanlig, selvfølgelig, og uvanlig, funksjonen et annet sett med blonder ved anklene mellom vingene.

En tredje versjon av den bevingede treneren utgitt denne sesongen er vinger 2.0 pixel trener, som har hatt en ' 80s / hvitt spill makeover. Adidas striper og prangende vinger har en slående pixelated detalj, minner om de tidlige videospill.

Jeremy Scott klær har omtalt instinkt Hi trener i flere år nå. Den nyeste versjonen er instinkt Hi Rainbow trener og det er det mest luksuriøse ennå. Laget av vakkert italiensk premium skinn, er disse blendende og super stilig i lik grad. Slangeskinn skinn er iriserende og glimmers subtilt mens du går, mens opphovnet, overdimensjonerte tunger stave ut "adi" og "das" Adidas egen umiddelbart gjenkjennelig ikoniske avrundet skrift. Også garantert nye for denne sesongen vil være instinkt Hi Neon Camo trener, som har en lys, lilla og oransje neon fargene - ikke å kamuflere, men for å få deg bemerket.

Nummerskilt Miami trener er forskjellige igjen. Den er basert på populære instinkt Hi design men har lisens plate av South Beach, Miami øverst Hei-overdimensjonerte tunger. Fargene av lær overdeler er myke, ganske pastell farger rosa, blå og gul. Palmer og Adidas logo i en mild grå pryder ryggen, mens lerret fôr er en pastell grønne. Jeremy Scotts signatur er også laser-trykt på gummi såle.

Svart sebra trener er nye og yngre bror av tidligere og svært vellykket cheetah trener. Som cheetah trener er disse overdel i et vakkert taktil faux pels, men stripete, selvfølgelig, i svart-hvitt. Det er en vittig sebra hale curling tilbake og opp fra hælen på hver skoen. Tærne er avrundet, Adidas er svart og hver skoen har en svart gummi mellomsåle.

Adidas Jeremy Scott skoene har vært kjent for sin bamse design for en rekke år nå, og trenden fortsetter denne sesongen med Bjørn trener i to colourways - gamle gull og sølv. Som med forrige bamse design, pokes bear's stort hode cheekily fra skoen tunge mens dens armene klaff fra sko sidene. Faux-pels øvre, myk og kosete som det sømmer seg elskelige bjørn, glitrer og glitrar i lys.