Mote

Designer mote håndvesker - prada håndvesker

Mr. Mario Prada åpnet en luksus butikk i en galleria i Milano i 1913. Butikken, kalt Frat Elli Prada, ble drevet med Mario og hans bror. De solgte skinn vesker, importerte engelske badebukser, skjønnhet saker og luksus tilbehør. Merkenavnet,"Prada", ble en topp favoritt av de mest kjente europeiske aristokratiet. Produktene er håndlaget bruker de beste materialene tilgjengelig. Stilene er enkle men likevel klassisk. Prada er kjent verden over for sin høye kvalitet, designermote produkter. Beskrivelser av valgte Prada designer håndvesker gi leser data om detaljene for en rekke utsøkte Prada sekker.

Prada karamell Leather Tote i pebble-korn, kalveskinn Lær er en utsøkt, motedesigner veske. Designeren har brukt rike farger og fint Lær for å lage denne elegante vesken. Det er detaljert med gull tone maskinvare. Den indre, foret med designer logo stoff, har en lomme med glidelås. Form av posen er rektangulær. En Frontlomme med glidelåslukking holder nøklene og en mobiltelefon lett tilgjengelig. Gull tone Prada logoen på siden gir posen klassisk. Vesken er laget i Italia. Veske er: 15 inches L x 13 cm H x 6 tommer W.

Denne Prada svart Designer Hobo veske er laget i slitesterk nylon med koordinerende svart skinn. En justerbar skulderstropp gir enkel bæring. Form av posen er et rektangel med en sakte buede topp. Posen har sølv-tone maskinvare. Innvendig har en Innvendig glidelåslomme og er fullt isolert med designer logo materiale. Frontglidelås lommen er nyttig for å holde dine nøkler. Den trekantede, Prada logo preget medaljong på forsiden av denne vesken er slående. Vesken er laget i Italia. Er: 14 inches L x 10 cm H x 3 inches Wide.

Prada svart Designer Fashion Hobo Bag har et skallarkiv laget av svart nylon og svart skinn. Håndvesken har en elegant, enkel, funksjonell design. Denne vakre veske er stor for arbeid, reiser eller tilfeldig bruk. En flyttbar og justerbar skulderstropp gjør det spesielt allsidig. Indre av posen er foret i designer logo mønstret stoff. Form av posen er rektangulær, og har mange funksjoner på Prada hobo veske beskrevet ovenfor. Forskjellene mellom de to håndvesker: denne vesken har ransel type, dobbel håndtak, gull tone maskinvare og mer Lær på skallet, og en høyere produsentens foreslått pris. Designer's logo er på siden av posen. Posen er laget i Italia. Er: 14 inches L x 10 cm H x 3 tommer W.

Prada svart Nylon Pocket Designer Messenger Bag er ideell kvinne-on-the-go veske. Enten til kontoret, flyplassen eller på about by ærend, pakker posen viktig innholdet i stil. Foran klaffen holder dokumenter og andre verdisaker trygt. Det er en topp glidelåslukking. Formen på veske er rektangulær og bred. Interiøret er foret og har en innvendig lomme. Skallet av denne vesken er nylon med skinn stropp og spenne aksenter. Stroppen justerer for over-the-skulder eller tvers av kroppen slitasje. Det er laget i Italia. Er: 11 tommer L x 10 cm H x 5 tommer W.

Dette Prada Taupe, samlet skinn, motedesigner veske er unikt, vakkert. Detaljering gir fantastisk stil til denne sydd, veske. Taupe fargen er markert med håndvesken gull tone, ring og klinke maskinvare. Formen på posen er et lite rektangel. Designer's logo er på forsiden av vesken. Posen er fullt isolert med designer logo stoff. Håndtakene er dobbel rullet med en 2 tommers drop. Det flyttbare/justerbart kryss kroppen/skulder reim med 19 tommers drop gir fleksibilitet. Vesken er laget i Italia. Er: 4,5 cm H x 5,5 tommer L x 2,5 tommer D.