Mote

Hvordan å bruke hvit for høst og vinter

Iført hvit etter Labor Day pleide å være en mote faux pas, men ikke lenger. Hvitt kan være en vakker farge for høsten og vinteren, spesielt for alle de ferie partene! Her er noen ideer for å hjelpe deg med å utstyre hvite antrekk for en perfekt ferie titt!

Casual antrekk

Ha en hvit strikket genser over skinny jeans og høye flat støvler. Tone lysstyrken med myke farger tube skjerf. Bære en mykt skinn veske i en nøytral nyanse.

Lag en lang hvit skjorte over leggings og kort heeled støvler. Bruk en lang anheng halskjede og la håret henger løst under en fedora. Reversere fargene ved sammenkobling en lang chambray skjorte over hvite jeans for en uventet vri.

Beltet en lang hvit tank top over fortvilet sort jeans og flate lærboots. Bruk en piggete armbånd for en ekstra kant.

Arbeid antrekk

Ha en hvit kjole skjorte med grå dress bukser. Bruk et par fargerike hæler for en vri og avslutt med en prangende gull anklets og delikat kjede kjede.

Par hvite blyant skjørt med røde hæler og en svart crewneck genseren. Drapere en lang kjede rundt deg og ha håret i en uformell bun for et sofistikert utseende.

Hvit kjole bukser vil se vakre sammen med en sennep farget silke topp og røde drop øredobber.

Semi-formelt antrekk

En hvit bomullskjole under en kort tweed jakke er klassisk. Tilbehør med delikat gull smykker og en Lær clutch. Dette er flott for arrangementer hvor du må være kledd opp men ikke formell som familieselskaper og kirken.

Marineblå blå bukser og en delikat hvit mohair genser toppen er en nydelig kombinasjon. Krystall dråpe øredobber vil legge en elegant finish.

En svart og hvit stripete blyant skjørt og en hvit vest gull hæler er en moderne vri. En stabel bangles og perle øredobber legge en klassisk kant til dette antrekket.

Formelle antrekk

Brude gowns er den ultimate formelle kjolen. Det er best å gå med klassiske og tidløse tilbehør som krystall øredobber, en perle choker og en sateng gripe pung.

Vinter ball kjoler kommer i forskjellige stiler og farger. En kort hvit kjole i rhinestones er perfekt sammen med en glitrende sølv sequined gripe pung.

En liten sort kjole slitt med hvite perler er en absolutt elegant utseende. Avslutt med en faux pels stjal. Hvis pels ikke er din stil, vikle en varm hvit pashmina rundt skuldrene.