Mote

Utvikle din egen personlige stil

Er din personlige stil tilfeldig eller er du en fashionista? Hvor finner du deg langs denne stil spektrum, husk at din personlige stil er akkurat det: personlig. Det er en måte å uttrykke til verden hvem du er og hva som er viktig i livet, kanskje selv hva humør du er i et øyeblikk, uten å bruke ordene. Din personlige stil snakker volumer om deg. Bruke det til din fordel!

Ikke Følg mote til brevet, men velge hvilke motetrend passer deg best: La dine egne sensibilities guide deg - ikke skiftende mote tendenser. Essensen av stil ligger i din egen tolkning av disse motetrender. Sett dine egne vri på den slik at den unike bare for deg. Selvfølgelig er eksperimentere med den nåværende trenden ikke en forbrytelse så lenge du ikke overdriv og fortape deg i den. Mote ofre skal aldri være en eksemplarisk av å ha en stor personlig stil!

Gjenkjenne og mestre din personlige stil, utvikle noe bare for deg som skal brukes som signatur, din stil: som noe som vil gjøre deg gjenkjennelig blant uniformerte publikum, rusle rundt i alle-både mager jeans, t-skjorter og Uggs støvler.

For å utvikle en følelse av personlig stil, Hold øyne og ører åpne. Tillat deg selv å bli inspirert av andres stor stil og innlemme elementene som passer inn i din egen følsomhet og livsstil. Mote har alltid blitt påvirket av filmer, kunst og musikk; eller den som den andre veien rundt? Uansett er kan ulike kulturelle påvirkninger mold din personlige stil til noe helt unikt og tilsvarende med tiden.

Ta en side fra stil ikoner fra fortiden. Bettie Page, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Twiggy er en evig inspirasjonskilde. Utseendet ikoniske klarte å delta fortiden med nåtiden, og vil trolig fortsette å påvirke oss langt inn i fremtiden. Ikke bare kopiere dem: Tenk på hva er det som gjorde dem gjenkjennelig til sine samtidige og hvorfor er de fortsatt påvirke massene i dag. Det er en star kvalitet! Stjele litt av at star støv å forbedre ditt eget utseende.

Hvis siste ikke er noe som ville inspirere deg, leder over til Internett for å lese utallige "street fashion" Blogger, se over Pinterest styrene og Thumbler innlegg. Se hva som skjer på gatene, kjøpesentre og media.

Mellom diktatur mote og den uforbeholden individualismen, får du din egen personlige stil.