Mote

Grunnleggende om fargen koordinering

Color koordinering er en kunst i og av seg selv. En balansert antrekk består av fet pigmenter og nøytrale som tie i med en tredjedel. Ikke ha for mange på en gang, eller du vil se tacky. Det siste du vil prosjektet om bildet er at du arbeider i et sirkus. Her er de grunnleggende ideene for farge koordinering.

Lysere nyanser bør være mildnet av nøytrale som grå, brun eller marinen blå. Start med disse som grunnlag å bygge antrekket ditt på. Dette vil holde ting jordet. Å begynne med, velge en bukse eller skjørt som er nøytral.

Legge til en aksentfarge. For eksempel hvis du velger marineblå bukser, legge noen pop drama med en sennep gul hals genser over en hvit Halsbandflugesnappar skjorte.

For å binde det hele sammen, koordinere din tilbehør og smykker med nyanser inkludert i antrekket ditt. Bære en lær veske aksent med blå. Du kan selv innføre en tredje, som et par maroon øredobber eller grønne sko.

Et nyttig verktøy i å hjelpe deg med å koordinere fargene i antrekket er et fargehjul. Ved å følge reglene i hjulet, er du sikker på å skape en blendende ensemble.

Primærfargene er rød, blå og gul. Kombinert på ulike måter, opprette disse bestemt pigmenter andre. Primærvalg kan slitt alene eller kombinert med hverandre for et moderne utseende.

Complementaries er to farger som er direkte motsatt hverandre på rattet. For eksempel, oransje og blå utfyller hverandre som lilla og gult.

Tilsvarende fargene er to fargetoner som er rett ved siden av hverandre. De som er nær hverandre skaper harmoni. Du tror kanskje at visse nyanser av rød og rosa ikke gå sammen, men hvis de hverandre, de vil fungere fint!

Aksenter er noen farger du legger til et antrekk å slå opp en ellers nøytral palett. Denne kombinasjonen er bra for kontoret eller hendelser som er litt mer dempet.

Men du vil kombinere og koordinere dine antrekk, ikke vær redd for å eksperimentere. Nøkkelen er å finne din favoritt kombinasjoner av fargetoner og nyanser som er best for deg. Riste opp dine antrekk og se hva du kan komme opp med og du vil begynne å nyte koordinere dine hverdagslige antrekk.