Mote

Slim fit Dress styling tips

Skreddersy for menn er en stor nyhet i moteverdenen akkurat nå og massevis av menn over hele verden er shunning baggy jeans og tee skjorter for skreddersydde passer, skreddersydd bukser og skarpe skjorter. Slim fit, mager passer passer er en fantastisk moderne ta på trenden og kuttes smalere enn mer tradisjonelle business dresser. Slank drakter er perfekt for at smart, flatterende passform, så vil du se både skarp og stilig.

• Slim-fit passer funksjonen en smal midje, slank og koniske Ben med en lavere vekst og en flat front, samt en smal skulder måling. Se etter Dress jakker med pen, ryddig skuldre, med sømmer som harmonerer med bredeste på skuldrene. Når jakken er gjort opp, bør det ikke være for stramt eller for løst og du skal lett kunne ta en hånd mellom jakken og brystet.

• For buksene, de sitter komfortabelt på hoftene og henge løst - de burde ligne mager jeans. Det ville være en ekte mote faux pas!

• Hvis du har en skjorte med din dress, minst 1-2cm av skjorte skal vises under din dressjakke og når armene henger ned av sidene, ermene bør sitte nær håndleddet. Kontroller at jakken ikke oversvømme deg, så risikerer du ser ut som du har lånt din fars drakt!

• Besøk en høykvalitets skredder for en skreddersydd dress. Du vil få en bedre passform, en bedre kuttet og dress som vil vare en levetid. Velg en farge i en klassisk koksgrå eller svart, og du vil kunne bruke den igjen og igjen.

• Bruk høyre base bitene med din dress. Slim fit dresser bør aldri blikk omfangsrik, så pass på å velge en slim fit skjorte som ikke haug under armene eller rundt skuldrene. Bredt bånd kan også ser litt merkelig med en drakt som er så slank og skreddersydd, så pass på å velge en mager uavgjort.

• For et moderne utseende, styre unna vanlig hvite skjorter - Velg lyse fargede skjorter eller mønstret skjorter i stedet. Sjekket skjorter ser spesielt kult med et slank form dress.

• For en virkelig dapper tar på denne trenden, legge til en slim fit vest eller en kjølig og sære flosshatt - hvis du tør.

Passer er ikke bare ment å brukes for en stor begivenhet. Neste gang du ønsker å føle så kult, suave og sofistikert moteikonet kjendiser som David Beckham eller Jake Gyllenhaal, passer bare slip på en slank Dress, selv om det er bare for et besøk til butikker!