Mote

Fordelene med saueskinn

Saueskinn er brukt av mann-slag i tusenvis av år for å holde dem varme, men våre forfedre bare bruke ikke saueskinn fordi det kjentes godt og var praktisk, som flere og flere mennesker innser nå saueskinn har spesielle kvaliteter som ikke har andre naturlige materialer.

Saueskinn er en veldig unik og allsidig materiale. Den har en lav varme valutakurs, som betyr den ikke påvirkes av utvendige temperaturer.

Pelsen er med i en måte at det holder uavhengig av dens omkringliggende temperatur.

Saueskinn er naturlig thermo-statisk dermed holde barfot nær din naturlige kroppstemperatur uansett utetemperaturer. Dette betyr at mens du bruker saueskinn, er det automatisk regulerer kroppstemperaturen hele dagen. På grunn av denne saueskinn sko kan brukes hele året rundt.

Saueskinn også absorberer fuktighet to ganger samt bomull. Fuktigheten sirkulerer gjennom pelsen, til slutt fordamper helt, slik at produktet skal være tørr.

Siden materialet er svært absorberende, eliminerer det kroppen lukt laget av svette og oljer utskilles av menneskekroppen. Det er også anti-bakterielle. Fellen avviser smusspartikler og holder seg ren.

Saueskinn er myk, varm og svært behagelig å bære. Det irriterer ikke selv de mest sensitive hud. Det gir varme om vinteren og kjølig ventilasjon om sommeren. Lanolin i saueskinn ligner som huden slik at det å bidra til å helbrede sensitiv eller betent hud eller utslett.

Ifølge en rapport i The Lancet, en British medical journal, har saueskinn en beroligende effekt. Dr. Stephen Scott og hans kolleger ved Cambridge University Hospital jobbet med 34 inkubator babyer hver veier mindre enn 2,5 pounds når ble det besluttet å sette halvparten av dem på saueskinn. Hva skjedde da var at 12 av de 17 babyene i gruppen saueskinn fikk vekt raskere enn 14 av de 17 spedbarn som fortsatte på bomull.

Hvorfor bonusen fra saueskinn? Først var det antatt at saueskinn babyer flyttet rundt mindre og så brukt mindre energi. Det viste seg, men var begge grupper av babyer like aktiv, som ledet studien forfatterne å konkludere med at den sannsynlige forklaringen lå i saueskinn redusere stress på spedbarn ved enkel å være mer beroligende enn bomull.

Så kan vi se at vitenskapelig og gjennom naturen, artikler laget av saueskinn gir mer komfort for enkelt enn andre materialer. Vi alle velger saueskinn sko å holde oss varme om vinteren, men de unike egenskapene til saueskinn gjøre din tøfler eller starter en helårig artikkel skal ha, holde deg kjølig og svette i sommermånedene og varm i vinter perioder.

Men finnes disse attributtene bare i sko laget av ekte saueskinn, sko med mindreverdig materialer stylingtenger som saueskinn vil ikke holde føttene som varm om vinteren og vil ikke holde deg kjølig om sommeren, så pass bare ekte saueskinn får du disse fordelene.