Mote

Bryllup sarees for store fett indiske bryllup

Med bryllup sesongen tilbake i bildet er det tid å don sarees igjen. En kvinne ser frem til hennes bryllup dagen - trolig den mest spesielle anledningen av sitt liv. Få pyntet opp din bryllup-fra valg av farger, er stoff, å finne matchende tilbehør og mer - en stor skandale. Og nei, man ønsker ikke å se nøyaktig hvordan en brud så på bryllupsdagen, si, tjue år tilbake. Kancheepuram silke fortsetter å styre hønsehus i brude sarees. Holde været i tankene, kvinner har et bredere fat valg å velge fra - som vintre tillate stoffer som fløyel og tunge sarees med forseggjort, bot resham broderi, paljetter og så videre. Farger også, synes å ha utviklet seg gjennom årene. Det er ikke bare røde og maroons lenger, jenter eksperimentere med lilla og nyanser av rosa. For å fremheve brude utseendet, velge bruder hvitt gull smykker og selv Vintage smykker-tilbehør som bryllup chokers, brosjer og perle ringer og mer.

Så igjen, det er ikke bare bryllupet, men det er Sangeet seremonier og mottakelser også. Fra silke; Balucharis og crepe sarees med diamant-besatt og coral beaded har vært en varm favoritt kvinner når det gjelder alternativene i bryllupet sarees. Havet green, turkis, lilla og magenta topp blant mange nyere fargene som er valgt på bryllup sarees. Kundan smykker eller stein studded smykker gjør for en perfekt kombo flaunt royal utseendet. Geometriske mønstre og paisley utskrifter har vært mye i vogue i år. Hvis du er på vei til et bryllup denne gangen huske på disse tipsene når donning bryllup sarees.

Sen, har designer sarees fanget en mote trend i seg selv, spesielt for tenåringer og bruder. Satya Paul er mest kjent for sin steinvegger og digitale utskrifter på hans sarees. Designere som Sabyasachi derimot har fokusert på lehenga-saree, og stikker til nyanser av krem og hvitt med et snev av shimmer i antrekket. Med designer sarees, skifte på grunn av moderne klagen de bærer, smykker alternativer også til noe som en glamorøs combo av perler, lysekrone øredobber med perler i forskjellige farger i hvitt gull.

Snakker av partiet wear, er animal utskrifter et godt valg. Georgettes og gruppa er best valg når det gjelder dressing opp partiet anledninger; halv sarees har også tatt mote scenen med storm i år. I filmer som Chennai Express så vi Deepika Padukone flaunt det samme med stil. Den nye denim saree er også en må-ha denne sesongen. I partiet wear, kan man gå vill med bluse stiler og kutt. Choli er et godt valg, i forskjellige kutt og pynt. Eller man kan gå for en korsett stil bluse også. Tribal smykker gjør perfekt tilbehøret for partiet slitasje sarees, tilgjengelig i lyse farger og former.

Alle det er en million måter å draping en saree, til svært varianter av sarees - fra utsmykking, utskrifter og mønstre, anledning-spesifikke sarees, enten det brude sarees eller bryllup sarees. Med valg kommer praktisk online shopping, hvor du kan ta en titt på antrekk du ønsker, ved å klikke på en knapp.