Mote

I trend brude lehenga stiler for indiske bryllup

Det være seg bryllup, festlige anledninger eller fluefiske-Raas utflukter, lehengas, med opprinnelse i Rajasthan, har lenge vært en favoritt for indiske kvinner. Brude lehengas spesielt, har gjennomgått mange improvisasjoner å komme opp med tradisjonelle, men contemporay se. Tunge lehengas, med alternativer som brocade, silke, zari, stein, crystal pynt er et perfekt valg vintre. Lehenga, choli og bluse, hver er en viktig del av hele brude komme opp.

Snakker av brude lehengas, er moderne versjoner av choli, som passer korsetter og bikini mønstret bluser et resultat av år med improvisasjon, majorly som passer til dagens trender og preferanser. Så igjen, choli kunne ha en resham dori henger i ryggen, eller man kan gå for ryggløse stiler, og dermed legge til en moderne touch til dette tradisjonelle antrekk. Men ideer stopper ikke der-en varm favoritt denne sesongen synes å være den grime halsen eller stroppeløs bluse, opp den lille faktoren på bryllupsdagen. Derfor, hver liten detalj, være det lehenga, choli eller dupatta, kan spilles med å forbedre utseende. Også i brude lehengas, har kvinner begynt å eksperimentere med farger, drivende fra vanlig rød. De nyeste trendene inkluderer flerfargede paneler-hvor de forskjellige lag danne en spennende blanding, som en moderne appell å du antrekk.

TV såper og Bollywood påvirkninger som filmer - Hum Dil De Chuke Sanam, Paheli har hjulpet bringe tilbake glamor tilknyttet den autentiske, tradisjonelle, lehenga-choli utseendet, og dermed gjør "tradisjonelle" nye "fasjonable". Gjennom årene, tunge grenser gota-patti eller intrikate broderi, har gått opp preferanse diagrammet for kvinner, når det gjelder bryllup lehengas. En av de hotteste trendene for 2013 vil være seg en silke bluse og lehenga, med dupatta er av en flytende stoff, for eksempel chiffon, utsmykket med pynt å holde glamour kvotienten intakt. Lehenga saree er utseendet til don denne festlig hvis du er i humør til å prøve noe nytt. Fletting utseendet på en lehenga med at av en saree, er resultatet en herlig blanding av klassiske stiler som har bare blitt flinkere med tiden. Beste er lehenga-saree bare ligner en saree, men er like behagelig som en lang skjørt, takket være fravær av folder.

Med nærmer Dandiya Raas feiringen, er kvinner strømpe opp på nye parti-slitasje lehengas. Men denne gangen, istedet for går for vanlige tunge-pyntet utseende, kvinner er optisk for nyanser som krem, og hvit, en favoritt med liker av Aishwarya Rai og Sonam Kapoor i år. Også synes blomstertrykk på en hvit lehenga å ha gjort en grand, moderne oppføring i år. Bandhej mønster med inricate speil arbeid nekter å gå ut av moten, år ut og år. For de som liker å holde seg til tiåret gamle, eviggrønne ser, er aplenty. Levende farger, eller kontrasterende mix-kamper er en stor stil å prøve også.

Designer lehengas er et alternativ en kvinne sikkert bør vurdere for spesielle anledninger. Meera - Muzaffar Ali nylig kom med en elegant hvit-gold lehenga choli combo, igjen minner oss om skifte til nyanser som hvit og kremen i år, for lehengas. Swarovski krystaller, perler, kundan og annen utsmykking ende opp gir deg en helt grand og royal utseende. Shehlaa innsamling av designer Shehla Khan og Debarum har brakt tilbake fokus på floral utskrifter, tar deg tilbake til 1950-tallet.

Det være seg designer lehengas, eller fest-slitasje lehengas, eller annen gardiner og stiler, kvinner har et bredt utvalg av klær å velge mellom. Med bommen i online shopping, kan man gjøre det samme sitter i ens hjem komfort.