Mote

Ulike realitetene i fremtiden av bambus for miljøet

Ikke mange vil fortelle deg at de noen gang vurdert bambus anlegget til enhver tid. De vil fortelle deg det er bare en medlem av anlegget familien og er en plage når la vokse i hagen din. Men er realiteten langt fra begrenset fakta mange folk har om dette utrolig anlegget. Ja, det er medlem av anlegget familien, og det vokser med ukontrollerbare svikte; men det er fortsatt verdens mest miljøvennlig anlegg. Det er beskrevet av mange som vet det mange fordeler og egenskaper som gressoppfanger rart!

Anlegget i seg selv er så ubetydelig, men skaperen visste om det mange fordeler, og så han gjorde det. Vi har ignorert dette enormt unike anlegget i tiår mens du søker å forbedre det som allerede var her av produksjon planeten vår bort. Mange fordeler som bambus har vil aldri bli oppbrukt i vår kollektive levetid. Først av alt anlegget er i stand til å absorbere som 33% av planetene oppbygging av karbondioksid fra atmosfæren mens 35% av oksygen er nødvendig for planeten fra bare ett mål av modne bambus planter. Plantene modnes innen 3-5 år, og gjenoppretter raskt som nye skudd dukke opp fra sin rotsystem mye raskere enn trær som eucalyptus eller furu som tar 10 år for å vokse bare én.

Bambus er brukt til å produsere klær som er myk som silke, vil holde deg varm i kaldt klima og kule i sommermånedene. Stoff laget av bambus er kjøpedyktig fjerner kroppslukt og tørker raskt på grunn av sin utrolige fuktspredende. Det er miljøvennlig som det ikke trenger plantevernmidler å øke som den produserer sin egen. Bambus er også brukt i konstruksjonen. Det er så hardføre at det brukes til å lage rebar å forsterke betong i Asia. Anlegget brukes også i å gjøre pekepenn for iPads, bambus bærbar PC dekker, sykler, baby slitasje, sengetøy, filament i lyspærer, og listen fortsetter.

Ernæringsmessige fordeler av bambus er bredt og variert. Skyte forbrukes i Taiwan så mange som 80 000 tonn per år, og 30.000 tonn importeres i USA per år. Anlegget inneholder høye karakterer av kalium, a-vitamin B6, E, sink, kobber, 17 aminosyrer og mye mer. De økonomiske fordelene til land som investerer i produksjonen er ganske betydelig. Kineserne produsere som 7.55 milliarder dollar for sin økonomi, som er ca 88% av deres eksportmarkedet.