Mote

Åndelig mote - buddhistiske chakra smykker

Det er sju store chakra knyttet til forskjellige deler av kroppen. Hver Chakra styrer organer, ledd, følelser og åndelige informasjonen. Hvis Chakra som styrer denne delen ikke er flyter positiv energi gjennom til kroppen, er resultatet sykdom. Åpne og sunn chakraene hjelper oss å opprettholde helse og en følelse av harmoni. De viktigste kildene og gjelder for vekst, helse, kjærlighet og lykke.

Den rot chakraet: Ligger i bunnen av ryggraden, the root chakraet representerer jordens element, og er knyttet til vår overlevelse instinkter og vår sans for jording og tilkobling til kroppen vår på et fysisk nivå. Når åpne bringer dette Chakra oss helse, velstand og sikkerhet.

Den sakrale chakraet: ligger i magen, er korsryggen og kjønnsorganer, knyttet til elementet vann og følelser og seksualitet. Når åpen det hjelper oss med tilkobling, og evne til å akseptere andre og nye opplevelser; ønsker, flyt og godta endringen.

I Solar Plexus Chakra: er knyttet til vår evne til å være trygg og i kontroll over våre liv. Den er koblet til personlig makt og ego. Når sunt, bringer dette Chakra oss energi, effektivitet, spontanitet og ikke-dominerende makt.

Hjertechakraet: som navnet antyder ligger like over det fysiske hjertet, og er koblet til vår evne til å elske. Det representerer balansen av motsetninger (mann/kvinne, yin/yang). En åpen hjertechakraet tillater oss å elske dypt føler medfølelse, har en dyp følelse av fred og sentrering.

Den hals chakraet: ligger i halsen representerer kommunikasjon; snakker vår sannhet, blir hørt, selv-uttrykk og kreativitet. En åpen hals chakraet vil gjøre oss hørt og forstått.

Brow Chakra: eller den tredje øye chakraet som det kalles, ligger mellom øynene, tillater oss å se det store bildet, se på intuitive nivå, visdom, fantasi.

Crown Chakra: ligger på toppen av hodet, er vår forbindelse til "Gud energi", det åndelige planet. Det representerer indre og ytre skjønnhet, ren lykke.Når åpen, bringer dette Chakra oss kunnskap, visdom, forståelse, åndelig forbindelse og lykke.

Med denne guiden kan du se hvilke chakra det kanskje være blokkert eller spinning sakte hvis du synes å mangel i noen av disse områdene. Iført chakra smykker er en måte å øke din chakraene når du ikke kan gjøre fysiske øvelser som yoga åpne opp chakra energisystemer, for ikke å nevne at de er vakre buddhistiske symboler å pryde selv med.