Mote

Understreker praktisk i menns mote

Mange menn tror de skal se bra hver dag for deres dame, familien og deres jevnaldrende å være stolte av dem. Andre gjør det for sin egen tilfredsstillelse, og som en forpliktelse å alltid prøve å få ut best i dem. Uansett, du er en mann av dine egne som trenger å øke selvtillit er klare for mulighetene som hver dag bringer.

Til en typisk mann betyr ser bra å ha en hel rekke getup arbeide sammen for å smigre hans kroppstype og markere hans eiendeler. Her er noen praktiske ideer for en mann å uttrykke sin følelse av mote.

Tett over løs.

Mote generelt tilsier at mennene ikke ser bra ut i løs passer. Det er nesten som fyren er "lat look" og er det ikke selv behagelig. Et par slacks er greit som det er en må-ha formell eller virksomhet slitasje og det er en god investering med en dress. Vanlige gi dager og i den generelle forstand, perfekt passer jeans deg som smart ser uten alle ubehag.

Detaljer, detaljer, detaljer.

Du kan ting skoene ikke saken så mye som din øvre klær gjør. Sannheten er, et par som fryktelig samsvarer det kanne lage din generelle utseende. Gå for gode sko med farger som utfyller din garderobe. Du kan aldri gå galt med en svart par, som nesten alltid balanserer med din hele getup.

Gå for "slitasje og omsorg" klær.

Det kan høres praktisk å kjøpe en skjorte eller par bukser som ser bra ut på deg med god farge og stil stoff. Den virkelige utfordringen ligger i å vite om det er i stand til å holde opp etter flere vasker. Kvalitet saker, så å si.

Ikke la bargains få best av deg.

Du tror kanskje en designer skjorte for $80 er en latterlig lav tilbud som du bare ikke si nei til. Før å ta ut lommeboken og dra kortet, spør deg selv hvis du virkelig elsker elementet. "Det er bare $80" kan også bety "Det ikke er for meg." Utviser forsiktighet når å ta plukke og kjøpe rabatt elementer.

Bli venner med en god skredder.

Du vet aldri når du trenger hjelp fra en ekspert å justere en ellers perfekt tilpassede toppen. Det lønner seg å ha noen du kan stole på å vite akkurat målinger, og hvordan du vil jobben. Når du befriend en ekspert som kjenner klær, for eksempel skreddersy, kan du forvente deg å være lettere, minst så langt som holder alt passer perfekt for deg.