Mote

Top tips for å velge en skreddersydde strøk

Strøk er stilige klær som gjør du ser profesjonelt og polert. Strøk bidra til å gjøre din bedrift dress blikk smart. Tilpasset laget strøk fremheve din figur og er også effektive i å holde deg varm i kaldt vær. Det er mange forskjellige typer jakker fra beskjæres til full lengde. Her er noen tips på å velge riktig pelsen som passer din stil og behov.

Materiale av pelsen

Skreddersydde strøk kommer i mange forskjellige materialer. Du kan prøve ut forskjellige strøk og se hva slags stoff du føler deg komfortabel i mens velge oppbyggingen av et strøk. Du kan ikke gå for pelskåper hvis du er mot dyr vold. Strøk kommer i andre materialer som cashmere eller ull. Hvis du har budsjettet, er cashmere et godt valg som det gir en varm følelse. Ull er også et godt valg spesielt i vintre. Disse passer kan brukes for enhver anledning, og er også holdbare. Mens du velger materialet av pelsen er det verdt å tenke på stoffet på innsiden av pelsen. Vanligvis er en silke eller satin stoff fra innsiden et godt valg.

Fargen på frakken

Mens du tenker om stoffet er det også viktig å tenke på fargen. Det er viktig å velge riktig farge til pelsen. Fargen på frakken bør passe klærne du allerede har. Svart er førstevalget som mange gå, men det er andre farger så vel som er verdt å prøve. Beige eller grå ser bra ut på de som har en slank bygge. Hvis du leter etter noe kan mørkt, men ikke svart, marineblå og mørk grønn dresser også vurderes. Hvis du vil gjøre en uttalelse, så gå for leopard print dresser.

Budsjettet for frakken

Når du velger et lag er det viktig å sette opp et budsjett for pelsen. Drakter er litt dyrt og vare lenger, så kan du vurdere å investere litt mer om dem.

Stil av pelsen

Den pelsen er et personlig valg. Det avhenger av anledningen og behovet. Noen jakker gå til livet mens andre er kne-lengde. Skreddersydde dresser kommer i forskjellige stiler, og du kan snakke med skreddersy vurdere alle alternativene. Avhengig av størrelsen og formen kan du velge riktig passform. Strøk har noen andre stiler også med en krage eller antallet knapper på frakken.

Vurdere alle faktorer og basert på ditt valg og stil kan du velge en jakke som passer dine behov.