Mote

Tilbake til grunnleggende: stil stifter for en evergreen garderoben

En garderobe fylt med mote stifter vil stå testen av tid. Du vil aldri gråter - foran overfylte garderoben - at du har ingenting å bære, hvis det finnes noen velvalgt klassiske elementer der!

Det er faktisk noen stykker ingen godt stoked garderobe skal!

En stil stift er dette tidløst elegante du kan bruke mange ganger, på mange måter. Stil stifter er din går til elementer av klær som er allsidig og la for en rekke kombinasjoner med eksisterende klær.

Hvilke elementer av klær fortjener å bli forfremmet til statusen for en stil stift?

Liten sort kjole er vanligvis først på folks sinn når stil stifter er nevnt. En LBD (liten sort kjole) trenger ikke være alltid svarte: det kan være i farger som fungerer for deg; viktigste er at det passer deg, og du føler deg komfortabel bruk den. Et bra med en liten sort kjole er at du kan kle den opp eller ned på en anledning.

Den hvite skjorten er en stift i mange en garderobe, og det er spesielt med yrkesaktive kvinner. Hvite skjorter kan bæres med sorte bukser for en streng business utseende; de kan være praktisk - lagt under en jumper eller gjort sexy - når du angrer en knapp eller to.

Forresten, er de svarte bukser eller svart skjørt utmerket å ha, fordi de vil la deg profesjonell, og samtidig tillate for eksperimenter med ulike farget og mønstret topper.

Ikke tankene betale litt mer for et stykke klær som har et potensial til å bli en mote stift i garderoben. Så snart du har råd, Kjøp en bit av kasjmir: en jakke eller noe beslektet med den.

Stil stift går aldri ut av stilen. Det betyr at dessverre at floral kjeledress som overalt nå er bare for trendy ikke å gå av moten.

En stil stift er evig fasjonable fordi det kjennes som en klassiker. Å ha en garderobe stil stifter trenger ikke være kjedelig. Du kan sikkert kjøpe noen trendy del hvis så tilbøyelig, men en dame vil først ha henne mote grunnleggende rett!

Når du finner at ett element som fungerer for deg og du oppdage kan du inkludere den i din hverdags stil med letthet, ikke nøl med å kjøpe det i forskjellige farger eller andre varianter.

Til slutt, selv i de fleste casual klær, ikke glem at små ting gjøre det meste forskjellen. En fet lip vil gjøre deg se trakk sammen - og det er utrolig hva litt leppestift kan gjøre for din tillit!