Mote

5 frisyrene perfekt for av høsten tid

Som skarpe knase blader lyder under føttene, kan den perfekte stiler for høst være på hjertet. Fall er den perfekte tid for varme nyanser av barrettes, søt hår vendinger og casual skulder lengde feier rammen ansiktet over fargerike gensere og under koselig strikket hatter. Her er fem frisyrer som er perfekte å bære i løpet av høstsesongen.

Tette krøller

Fall er den perfekte sesongen funksjonen tette krøller, spesielt når du har langt hår. Opprette din egen tette krøller med en krølltang ved curling små, en tomme seksjoner separat. Når du er ferdig curling, lett å skille fingrene for mer naturlig, flyter utseende. Spritz krøller med spray å holde dem på plass. Når håret er allerede krøllete, bruk din favoritt gel og la låser flyte fritt eller flette en liten halv-hestehale rundt hodet i en søt høsten circlet. For å få semi-permanent krøller, hodet til din salong for en perm. Dette fungerer best med smale ansikter.

Pixie Cut

En av de enkleste fall frisyrene til sport er pixie cut. Stjerner som Charlize Theron, Emma Watson og Miley Cyrus rock denne frisyre. Selv om det fungerer også for varme sommermånedene, pixie cut elongates halsen og hjelper vise de høye halser på din favoritt fall jakker, spotte turtleneck gensere og pop krage av din funkye faller skjorter. Pixie kutte også hjelper du vise blendende fall øredobber, og trekker oppmerksomheten til ansiktet. Stilen din pixie kutte sakte rundt ansiktet ditt, eller legge til noen gel og spisses for en punk se å fremheve dine denim eller skinn antrekk.

Myk lag

For en romantisk utseende i høst, få et mykt lag kutt og lett curl håret for en mild, touchable utseende. Curl håret i en tomme avsnitt mot ansiktet for en myk, slått i utseende, og spray med en lett hårspray å holde krøller på plass. Når håret ditt er naturlig krøllete, vaske det som normalt og la den lufttørke mens forvridd i en bolle. Løse bun og la myk krøller rulle over skuldrene. Par myk lag med en kasjmir genser og jeans fall hayride eller tuck det tilbake med barrettes til å koble den med en enkel kjole for faller semi-formell hendelser.

Utkant smell

Lange frynser smell fortsette å være i stil i løpet av høsten måneder. Holde dem selv og lang, ned øyenbrynene, for en intellektuell utseende, eller Legg til i noen lag for dybde og stil. Merk Praha for en ekstra stil og stil dem å skjule arr, en stor panne eller andre funksjoner du ikke ønsker å vise. Blåse tørt og flatt jern din lange smeller å holde dem selv, eller luften tørr når du ikke har en cowlick å bekymre seg. Smell arbeid på de fleste ansiktet figurer og alle håret tekstur.

Avskjed

Både sentrum og siden partings er elegante høsten stiler som fungerer godt med Buksedrakter, formelle slitasje og fritidsklær. Deler håret ned med en kam deretter stil som du ønsker. Prøv curling håret på begge sider å kombinere myk lag og avskjed stiler. Avskjeds spesielt fungerer bra når du vil opprette en lengre utseende til ansiktet ditt. For en side del, må du deler håret mens den fortsatt våt fra dusjen for å lage de fleste definisjonen, så stil som du ønsker.

Mikse og matche din favoritt fall frisyrer for å opprette favoritt utseende. Prøv et annet utseende med samme antrekket å se hvordan du liker det før du bruker det til noen spesielle anledninger. Husk å accessorize når du oppretter frisyren slik at du vet hvordan det går med kjede, armbånd og øredobber samt antrekket ditt.