Mote

Høsten 2013 mote

Tid til å trekke ut de støvlene og gensere har endelig kommet! Finne den rette kombinasjonen mellom varme og trendy kan være utfordrende, men gir et flott resultat hvis det gjøres på riktig måte. Husk at alle de under elementene kan matches med mange av din stift høst/vinter elementer, for eksempel sorte støvler, fargerike eller nøytral skjerf og vinter luer. Hvis du ønsker for å revolusjonere garderoben til årets beste høst stiler, er her noen forslag å få deg på rett spor.

Iøynefallende briller

Dette kan omfatte pelsverk, overdimensjonert, Lær, farge, osv. Hvis kommer med et nøytralt farget jakke, kan du piffe den opp med frynser eller andre typer pynt. Lang overcoats eller jakker gir komfort og hjemmekoselighet mens du fortsatt bor fasjonable. Triks med denne stilen holder resten av antrekket ditt enkelt. For eksempel, en lang, pels dekorerte frakk over en enkel svart kjole.

Klassisk utskrifter

Pledd, striper eller houndstooth er en stor avveksling fra floral utskrifter av sommeren. Klassisk funksjoner gå aldri ut av stilen, fordi de går godt med alt. Houndstooth er et godt eksempel for yttertøy og annet tilbehør som hatter eller clutches.

Smaragdgrønt

Denne kraftige, flotte fargen har blitt kalt fargen på 2013 av Pantone. Dette fargetone bare gjør ikke sin vei inn i skapet, det er dukker opp i møbler og andre hjem aksenter. Emerald går bra med nøytrale samt andre juvelen fargetoner safir og ametyst.

Lær stykker

Lær er sakte snikende inn i moteverdenen (igjen) siden begynnelsen av denne sommeren. Kommer utover typiske lærjakker og hansker, har trenden kommet med skjorter, leggings, skjørt og vester. Kaste på bare en del av Lær tilbehør eller klær kan kle opp selv det enkleste antrekket. Imidlertid viker unna alle Lær ensemblet, med mindre du finner deg selv ridning sammen med en motorsykkelgjeng!

Slange trykte

Trikset med denne stilen er å ikke gå over toppen. Hvis du vil gå for all-over slange ut, kontroller at det er i en nøytral farge, som grå eller brun, for å holde utseendet litt mer subtil. Hvis du vil ha slangen ut elementer, Velg en topp- eller bunnverdier, og koble den med en solid gåingssko eller buksa eller skjorta. Dette mønsteret kan også brukes til sko, for eksempel (faux) slangeskinn leiligheter eller støvler.