Mote

Bambus, anlegget som er sikkert å omriss oss alle og dens mange utmerket bruker

Mange kjenner bambus som mat for pandaer. Bambus anlegget er virkelig medlem av gresset familien; derav har den massevis av varig kvaliteter som gresset. Den har en lang, woody stamme er hul. Anlegget er så hardføre at det er kjøpedyktig overleve under de tøffeste klimatiske forholdene. Anlegget lyser grønt hele året, og krever ikke mye oppmerksomhet å utvikle. Det kan gi opptil 100 meter i høyde. Dette er avhengig av typen eller specie. Det finnes mange forskjellige typer bambus planter internasjonalt, og de er i stand til å vokse i ulike klimatiske forhold.

Root-systemet er stand til å produsere nye skudd, som betyr anlegget er kjøpedyktig avbilde ganske lett. Det kan være vanskelig å kontrollere om lov til å vokse ut i naturlig, hvis brukes som en nasjonal saligkåringsprosess. Den beste måten å håndtere dette er å vokse det i en pott som dette gjør at du kan kontrollere rotsystem; Når det kommer i gang i bakken er det vanskelig å kontrollere mens, i skog, er det mye mer plass, så det er kjøpedyktig anvende alle området å øke. Anlegget er kjøpedyktig overleve så lenge som 10 år avhengig av ytre forhold, men hvis det er kjøpedyktig avbilde gjennom sin rotsystem egen, så er det kunne bo en lang, lang tid.

Dette betyr bambus vil ut live oss alle. Potensialet i dette enkle anlegget er enorm. Vi er i stand til å produsere bygninger, gulv, møbler, klær, kjøkkenutstyr, leker, medisiner og så mange flere. Potensialet er endeløs. Tingen å gjøre er å investere, og forskning for å finne de mange fordelaktige egenskapene dette anlegget er stand til å tilby menneskeheten. Miljøet fylles med det evne til å produsere oksygen gjennom bladene, dette vil rense luften og hjelper i å forbedre systemet vårt ozon. Anlegget er ikke forlange alle plantevernmidler å vokse og hindre angrep av sopp og insekter; Det har naturlig anti-sopp, anti-pest egenskapen som kalles bambus-kun. Dette vokser med anlegget og beskytter det fra alle farene som er plaget av andre planter. Det er vanskeligere enn tre trenger ikke å behandles med plantevernmidler før du bruker for å bygge og råte bevis; som den tåler fuktighet som kunne tørke ut etter lange perioder av regn eller stormer.

Dette er bare noen av de mange funksjonene i bambus som må vurderes. Uansett hvor mange vi bruker det, er mye mer å erstatte arter. Dette er en veldig bestemt og sikker på å være rundt i en lang, lang tid.