Mote

Ja, vi selger klokker også!

Se markedet er så stort at enkelte bedrifter synes å selge dem bare fordi de kan. Selv om disse selskapene er virkelig interessert i å lage kvalitet timepieces, virker det alltid å gå med sitt hovedprodukt. Klær designere kan lett selge klokker fordi det går med sin produktserie. Et firma som selger barbermaskin vil imidlertid ha en tøffere tid markedsføring deres linje av klokker for publikum.

I alle fall, er alt mulig i verden av virksomheten. Dette er hvorfor noen selskaper velger å selge klokker selv om klokker ikke er relatert med sitt hovedprodukt. Følgende liste viser noen av disse selskapene i tilfelle du ikke visste de solgte klokker.

MontBlanc klokker - de som produserer de beste luksus pennene i verden er også i luksus timepiece virksomhet. MontBlanc penner er ett av de elementene du nesten nødt til å få når du når et visst økonomiske nivå. Det samme kan ikke sies om sine klokker ennå, men det vil skje hvis de holde produsere disse fine luksus timepieces. Hvis du ikke vet din favoritt penn maker gjør også klokker, nå vet du.

Breitling for Bentley klokker - du vet kanskje Breitling for å være den offisielle timekeeper for flyindustrien. De er også den offisielle timekeeper for Bentley luksusbiler. Hvis du oppdager, deler Breitling og Bentley samme bevingede "B" logo. Dette er en flott samarbeid fordi Bentley og Breitling er synonymt med luksus. Så enten du velger å kjøpe se alene eller med bilen, kan du bare forvente å motta best i kvalitet.

Braun klokker - ikke kan du vet det, men selskapet som selger barbermaskiner selger også klokker og ur. Dette kan virke som en merkelig kombinasjon, men tydeligvis det fungerer ganske bra for dem. Braun klokker er svært enkel og sporty. De har en solid og uformell titt slik at du kan bære dem daglig med noen grunnleggende antrekk. De tilbyr se modeller for menn og kvinner, og prisen er mellom $150 - $350 for en rekke stiler de tilbyr.

Smith og Wesson klokker - For alle dere pistol entusiaster der ute, kan du nå slå sammen din lidenskap for våpen med lidenskap for klokker. Den skytevåpen maker Smith og Wesson også selger en rekke klokker. Noen av disse klokkene er svært rimelig som er flott for personer med aktiv lifestyles. Se stiler synes å passe pistolen - klumpete, sporty og holdbar nok til å tåle tøffe situasjoner. Hvis du elsker Smith og Wesson skytevåpen, og har $50 til $200, kan du også bli en stolt eier av en Smith og Wesson timepiece.

Zippo klokker - når du tenker på Zippo, du sjelden tenker på klokker og timepieces. Alt du tenker på er lightere. Zippo klarte å bli en av top navn-merkede lightere i verden - og dette er ikke lett i en bransje der funksjonalitet er viktigere enn et navn. I tilfelle du ikke vet, Zippo selger også klokker, og deres timepieces er ikke dårlig utseende heller. Prisen for Zippo klokker er også ganske rimelig, så kan du eier en klokke fra din favoritt lettere selskapet uten å betale en arm og et bein.