Mote

Hvordan velge rett brude tiara

Klassisk bryllup tiara og headpiece er en direkte etterkommer av kronene av fortiden. Alle bruder har evnen å fange den prinsesse følelsen ved å velge den riktige tiara eller headpiece. Det er mange ting å huske på når du gjør din beslutning. Så før du gaffel over pengene for at bryllupet headpiece sørge holde du disse tipsene i bakhodet.

Bryllup pannebånd: Valg av brides leter etter en delikat headpiece er definitivt brude pannebåndet. Dette klassiske stykket er slitt loddrett bak ørene av bruden. Ofte dekorert med intrikate detaljer og perler eller perle steiner, kan du også finne versjoner som avledet deres eleganse fra sin enkelhet. Enten du ha håret opp eller ned, kan du finne et hodebånd som passer dine behov.

Doble hodebånd: En mer aksent versjon av standard bryllup pannebåndet vil appellere til tradisjonell og moderne bruder. Med sin doble stablet metal band med valgfri bling kan brukes akkurat som en standard hodebånd eller slitt i mer frem vinkel akkurat som du ville ha en tiara.

Brude V-Band Headpiece: Den V-bandet skal bæres lavt på pannen av bruden på en vannrett angel. Dette ser varmt akkurat nå med vintage bruder og vil låne et sofistikert streif til bruden. Om du får en enkelt eller dobbelt bånd det er slitt like og vil definitivt gjøre en uttalelse.

Bryllup Bun Ring: Mens ikke en tiara i strenge definisjonen, denne headpiece er et svært populært valg for bruder i alle stiler. Laget for en opp do, skyv bun ringen på når du sette håret opp i en bolle. Kommer i mange stiler er du sikker på å finne en bun ring som vil avslutte ditt bryllup dagen utseende.

Tiara: Kanalisering din indre prinsesse, vil en tiara gi en brud en royal og kongelig utseende. Tiaraer spenner fra små og lekker til den ekstravagante med store juveler og perler. Tiaraer kan stå alene eller kan kombineres med lange slør.

Velge din Headpiece: Når du velger din bryllups headpiece bør du vurdere flere faktorer først. Avhengig av formen på ansiktet blir noen headpieces en bedre passform enn andre. Så hvis du har et rundt ansikt bør du definitivt gå med en tiara med et høyt punkt. Kvinner med et lengre møte bør i stedet satse på idrett en mer lys og delikat headpiece. Hvis du er en brud med et ovalt ansikt bun ringen, er enkle eller doble hodebåndet og den V-bandet veien å gå. Du bør også gjøre headpiece vedtak med din hårfarge i tankene. Våre blonde bruder finner hvitt gull og sølv headpieces er veien å gå mens rød og brun håret bruder bør vurdere gull, elfenben eller andre fargede metalldeler. Bruder sportslige en trendy kort frisyre bør holde deg unna større størrelse tiaraer. Og ikke glem å tenke hvis du velger å bære et slør.