Mote

Overgang fra arbeid slitasje til kvelden slitasje

Dagens kvinne er svært opptatt. Du er forventet å ta vare på den hjem, barn, og gå å arbeide - samtidig som det fortsatt ser fabelaktig. Men noen ganger du må finne måter å slappe av og ha det gøy. Selvfølge at spart tid er svært høyt på alles prioritetslisten. Men hva kan du gjøre når du blir invitert ut å drikke etter jobb? Eller kanskje etter arbeid er den eneste gangen du har tilgjengelig fange med en gammel venn. I denne verden full av tidsfrister, må vi sørge for at våre antrekk kan overgang fra arbeid til kveld med bare noen få endringer. Her er noen tips for å hjelpe deg med å håndtere det.

Først av, være forberedt. Du må ta et par stykker å jobbe med deg. For eksempel ta en stor tote bag med deg som har plass nok til å holde jakken og noen tilbehør. Ta en liten gripe pung, et par fancy hæler, noen smykker og en liten makeup bag.

Hvis du vil endre utseende enklere, kontroller at du har en god base for å starte. En ermeløs knehøye sort kjole og svart pumper er allsidig nok til dette. På kontoret, kaste på en ganske blazer og knyt chiffon skjerf rundt halsen. Holde smykker enkelt for arbeid. For eksempel er gull anheng og noen ganske perle stud øredobber perfekt for daglig slitasje. Etter timer, fjerne blazer og plasser den i din tote sammen med din pumper. Sette på par fancy hæler. Utveksle din perle stendere og gull anheng for et par prangende ringer og en lys uttalelse kjede. Du kan velge å enten ta skjerfet av eller tie det i en måte som er forskjellige og edgier enn hvordan du brukte det til å fungere. Du kan for eksempel dagtid vikle det løst rundt halsen og binde den i ryggen slik at den ligner et rør skjerf. Om natten, løse skjerfet og la det drapere på halsen din med de to endene henger ned. Tre løs midt i hver ende. Retusjere din makeup, legger til en rød leppe om nødvendig. Ta håret ned og børste den ut. Endelig, plassere telefonen, bilnøklene og mynt vesken i clutch vesken og stash totalisatoren under skrivebordet eller i bagasjerommet på bilen. Du er nå klar for en kveld på byen!

Flere tips:

Ta parfyme eller deodorant med.

Holde en pakke med fuktig makeup kluter i vesken sminke.

Hvis du skal være på føttene hele dagen, sikre din sko er komfortable slik at iført hæler senere på kvelden ikke vil være vondt.