Mote

Belysning opp garderoben

Detaljhandelen er en utrolig inntektskilde som forbrukerne flokk til med fornyet interesse hvert år. Noen butikker synes å skinne lysere enn andre, og ifølge en studie fra University of Florida, det er en veldig unik grunn hvorfor enkelte butikker har funnet så stor suksess.

Sant skal sies, det ikke er nødvendigvis hvilke produkter butikker selger, men av lyset vi ser dem. University of Florida bestemt de harde overhead lysene vanligvis finnes på mange butikker er dårlig for virksomheten, i noen tilfeller.

I garderoben er belysning av største betydning. Hvis lysene for lyse overhead, vil det kaste klosset skygger på ansiktene til kunden prøver på klær. Videre, når dette harde overhead belysning brukes sammen med speilet i garderoben, gjør opplevelsen enda verre.

Garderober gir en viktig funksjon i detalj prosessen ved å ta en beslutning om kjøp av nye klær. Å ha riktig belysning kan påvirke kunden ved å la dem se seg selv i best mulig lys. Dårlig belysning er ikke bare en distraksjon, det kan også hindre kunder fra ønsker å kjøpe.

University of Florida gransker i en populær klesbutikk med kvinner alderen 18-35. Etter at disse kvinnene hadde besøkt butikken og brukes i garderoben, foretrukket fleste av dem klart front mot lys og ikke altfor sterke overhead lysene i garderoben.

Mange butikker begynner å re-tenke garderobe design oppsettet. Butikkene spenner fra små butikker til store store boksen butikker har slått til en populær metode for bygning kalt modulær konstruksjon. I motsetning til andre metoder for konstruksjon som krever butikken stengt i uker å fullføre prosessen, fylles modulær konstruksjon utrolig raskt.

Modulær konstruksjon bruke strømlinjeformet prefabrikert byggemetoder, og skaper alle vegger, dører og andre komponenter i en fabrikk. Denne prosessen betyr at ferdig komponentene er sendt til the detaljist og samlet. Tradisjonelle byggemetoder ta mye plass og lage en stor rot gjennom støv og rusk. Modulær konstruksjon utføres raskt og effektivt uten behovet av en generell entreprenør eller stort team av dyktige arbeidere.

Avslutningsvis er garderober svært viktig for alle klær butikker. Dressing rom gir et behagelig sted for kunder å prøve på klær og gjøre beslutningen om å kjøpe. Gir kvalitet dressing rom for kunder med lykt vil gå en lang vei å øke salget.