Mote

Leter du etter de beste yoga buksene? Les disse tipsene

Kvinner kle seg i yoga buksene ikke bare for trening, men også for andre aktiviteter som kjører errands, klasser, reiser eller selv napping. Å ha bukser som er iøynefallende, skjegg samt funksjonelle har alltid vært avgjørende for de fleste damer. Her vil jeg dekke noen retningslinjer; for å hjelpe velger du beste yoga buksene du kan bruke for fysiske øvelser så vel som for andre materialer.

Plukke ut de beste Yoga bukser

1. Oppdag nivået på komforten

Når det gjelder seg disse buksene for faktiske yoga trening, bør du først se på nivået på komforten. Du vil ikke ha det mye problemer med å finne bukser som passer deg som fleste av dem kan strekke lett deres elastisk waistbands og syntetisk eller bomull tekstiler. Mens dette er tilfelle, trenger du fortsatt å teste dem ved å utføre noen strekninger eller hopper mens kledd i dem. I tilfelle føler du noen sårhet eller irritabilitet, videre til neste element umiddelbart.

2. Undersøke materialet

Yoga trening lar vanligvis deg svette, så hvis du håper å få en mer tilfredsstillende trening, Velg materialer som er lette og fuktighetsbestandig. For å sjekke en klut, klyp det mellom tommelen og pekefingeren. En potensielt gode tekstil er den som føles glatt og ikke robust eller mer svette-bukse-like.

3. Finne ut nivå av seighet og fleksibilitet

Slitesterkt yoga bukser er best for øvelser, men de kan være svært kostbare. Kjøpe billig yoga bukser gjenstår å være fornuftig tilnærming og siden de er lav-priset, kan du bestille forskjellige bukser. Planlegge bruken av hver bukse å unngå tidlig tegn på slitasje.

4. Velg bukser at du føler deg selvsikker og trygg med

Avgjøre hvis buksene få deg til å føle seg altfor selvbevisst. Når praktisere yoga, er det viktig at du er rolig eller avslappet. Du kan aldri føle rolig hvis du er stadig opptatt av hvordan du ser.

Hvis du er bevisst om glutes så ut litt løst eller pluss størrelsen bukser. Skjønt, de er ikke til å henge på deg så effektivt som riktig størrelse buksene, de er fremdeles en sikker plass. Hvis du ikke at positiv mellom lårene og ben kan så du prøve bukser som er ekstra lange. Velg farger som svart og grå fordi de er minst merkbar bukser. Hvis du vil tiltrekke mindre oppmerksomhet hver gang utføre økter, deretter bestemme på en av to farger.

Beste yoga buksene er de som tilbyr både stil og komfort. Selv om de er anerkjente moteklær, er det viktig at du identifisere best egnet hendelser når du kan bruke dem. Som et eksempel, iført disse buksene i formelle arrangementer som bryllup, kan konferanser eller selv din første date ikke gi deg samme appell.