Mote

Kunsten å uanstrengt make-up og ser naturlig hver dag

Vi ønsker alle å se vårt beste, og en måte å gjøre dette er å ha make-up. Det tar tid å velge riktig kosmetikk. Det er så mange merker å velge mellom, og hver enkelt av oss vil gjøre et annet valg. Clinique, Estee Lauder, Clarins, Bobby Brown og Tom Ford kosmetikk er alle ledende merkevarer som er populær verden rundt.

Uansett merkevare av kosmetikk du det er en kunst å gjøre daglige kosmetisk programmet ser naturlig og uanstrengt. Denne artikkelen aksjer tips for å hjelpe deg med å oppnå en glødende naturlig utseende, og unngå å se nesten bajas-like med for mye sminke på.

Akkurat som noen artist trenger vi en god lerret. Huden er lerret og uansett hvor mye penger du bruker på kosmetikk, de vil ikke gi deg en naturlig vakker glød hvis lerretet ikke er i god stand. En vanlig serien er nødvendig. Du bør være rensing, toning og fuktighetskrem huden daglig. For de beste og mest varige resultatene og kjempe mot lei kjedelig huden, og tidlig tegn på aldring, bør du gjøre dette hver morgen og om kvelden før du går til sengs.

Mange kvinner gjør feilen å kjøpe hver farge, og alle typer kosmetikk tilgjengelig. Deres bygger og ennå de bruker sjelden mer enn noen få favoritt elementer. Spare penger ved å nøye velge et lite antall velprøvde kosmetikk du ikke kan leve uten. For mange kvinner kan dette være en god kvalitet lipgloss, mascara, eyeliner og muligens og fine ansikt pulver. Valget er ditt. Ideen her er å ha et sett med god kvalitet nødvendigheter som du holde med deg hele tiden. Du trenger ikke å bekymre seg over mange farger av øyenskygge eller rødme. Bare det grunnleggende verktøy utstyret er hva du trenger å sikre at du kan gi deg den friske utseendet, raskt og enkelt.

De fleste kvinner har rundt ti elementer de bruker regelmessig. Dette vil omfatte sine hudpleieprodukter, og deres favoritt kosmetikk som de oppført tidligere. Et naturlig utseende oppnås ved å være minimalt med programmet, og bruker den riktige toner og nyanser for huden din. Ved å investere i riktig grunnlag eller pulver, kan du lagre en formue på blushers og øye skygger eller concealers.

De sentrale områdene å vurdere for et naturlig utseende er huden, øynene og leppene. La oss ta hver av disse igjen.

Huden bør se så frisk og feilfri som mulig. Dette kan oppnås ved å bruke en god kvalitet kompakt foundation pulver som enkelt kan brukes med en pensel eller svamp. De beste produktene vil vare hele dagen og ikke krever mange applikasjoner.

For øynene, kan du velge en farge på mascara som er en mørkere enn din naturlige farge. Nights dans kan du bruke lyse eller mørke farger, men hvis du har god hud, bruke svart vil se for sterk og unaturlig, spesielt i løpet av dagen. Tenk på din naturlige hud og hår farge, og velger deretter. Bruke litt mascara og noen eyeliner rett over øyet å fremheve det. Dette er alt du trenger.

Leppene skal være glatt og subtile for et naturlig utseende. Velg en matt overflate glans. Høyglanset leppe dekker er bedre egnet til kvelden slitasje, og vil også se for tung på dagtid. Hvis du føler leppene trenger litt farge, deretter velge en naturlig eller nude leppestift som vil låne seg til naturlige farge på leppene, og forbedre dem stedet skjule dem.

For å fullføre naturlig utseende, alltid sørge for at håret ditt er velstelte, med vanlige trimme å holde endene ser sunn og ryddig, uansett lengden på håret. Ser etter tennene også. En attraktiv samling av tenner vil forbedre ditt smil. Øyenbrynene bør også formes riktig. Dette er best gjort av en profesjonell. Be dem om å omforme brows slik at de har en naturlig kurve øyenhøyde. Gjøres fristet til å gå for den falske ser farget brows som skiller seg ut på ansiktet, er ikke dette en naturlig utseende på.

Ved å følge disse enkle tipsene, vil du kunne forbedre din egen naturlige skjønnhet, og du vil se frisk og glødende hver dag. Du vil også føle deg fantastisk, og når du føler fantastisk, du se alltid flott også!