Mote

5 trender du bør følge denne høst/vinter 2013

Sommeren er godt og virkelig over, men det er ikke nødvendig å bli motløs! Ny mote for den nye sesongen invaderer enormt våre butikker og det er mange å se etter! Så, hva stiler bør du være idrett denne høst/vinter 2013?

Det er mange stiler å se opp for som gamle favoritt forsvaret og selv peplum fortsatt har stolthet steder i våre garderober for denne sesongen, så du trenger ikke å kaste elementene ut ennå, i stedet, hvorfor ikke oppdatere dem ved å kombinere dem med en ny nøkkel fra vår topp 5 liste? Her er de topp 5 viktigste trendene for denne ny sesong:

1. Lag!

Din yttertøy er første tingen som du er lagt merke til, så en gammel frakk eller jakke kan opprette feil inntrykk fra begynnelsen! Frakker og jakker for denne nye opp og kommende sesongen er fet, mønstret og strukturert for å gjøre en reell uttalelse!

Aldri være redd for å eksperimentere med ulike farger, mønstre og teksturer og se hvor modig du kan være. Årets nye tilbud kommer i varianter av Lær, pels og overdimensjonerte parkas. Kontroller at du investere bare i ett stykke denne sesongen, kontroller at det er en uttalelse pels!

2. Lag!

Lag har vært av mote i noen tid nå fra 60-tallet hippie dippy tid rett veien gjennom moderne og fortsatt sterk.

Lagene er veldig populært med europeiske motehusene for å oppnå de beste resultatene bør du feste til en eller to farge paller. Unngå forskjellige mønstre men et par teksturer fungerer godt. Skinn er veldig i denne sesongen så hvorfor ikke kombinere floaty chiffon bluser med delikate strikkevarer for en super lun og varm men irritabel fashion vri med en lær bukser?

3. Hatter!

I utgangspunktet noen lue går denne sesongen og vintermånedene og vindfulle dager krype inn, de kan ikke bli flere Velkommen!

En lue kan ringe eller bryte noen antrekket så pass på å velge en som skaper det rette utseendet for deg. En baseball cap er ikke for alle... men en super søte beanie kan skal sported av de fleste kvinner. Ikke bare er hatter en av mote uttalelser for denne nye mote sesongen, men de er også varm, praktisk og kan holde en glatt hår klipp ryddig og un forblåste for en fantastisk inngang til ethvert arrangement.

4. Farge

Skinnende nyanser er overalt på høst/vinter 13 catwalken og spesielt Emerald Green er en av de hotteste fargene å bære!

Hvis du leter etter en umiddelbar stil oppdatering, kan deretter adage en smaragd grønne del av to kjapt forvandle din garderobe! Hvis du roterer et klassisk utseende på din vanlige daglig mote, så hvorfor ikke prøve en uttalelse veske, skjerf eller sko i en vidunderlig lys smaragdgrønne fargen?

5. Animal

Animal utskrifter er igjen populære fashionista's garderobe denne sesongen, spesielt Leopard print er de ut til å være idrett. Leopard utskrifter kan være irritabel og kombinert med Lær og andre pelsverk utmerket. Bare én eller to deler bør brukes samtidig om å unngå utseendet på fancy kjole eller drakt, noen ganger er det en fin linje med motebutikker, men hvis du holde seg til en uttalelse jakke i leopard for eksempel skrive, du ville sjekke flere mote boksene for denne neste sesong!

Det er noen fantastiske og lett å ha motetrender for denne høst vinter 2013 både high-street og online butikker er strømpe. Har du prøvd online mote nettsted ShopSimple.com? Det er en utmerket mote nettsted dedikert til inspirerende, sosiale og best av alle verdi for pengene mote! Nye samlinger er her nå, så hva venter vi på? Klar, fast... Butikk!