Mote

Hvordan lage skapet spennende?

Garderobeskap grunnleggende kan være kjedelig på egenhånd. Grunnen er fordi de må være allsidig å utfylle mange forskjellige stiler og personligheter. Det er lett å ta en artikkel av klær til pålydende, men hvorfor ikke ta en sjanse og kle det opp litt? Ideen er å legge til noen polske utseende. Tilbehør du kan legge til elementer i stilen som er unikt du. Her er noen vanlige antrekk kombinasjoner og måter du kan kle dem opp. Små og subtile endringer kan bety en verden av forskjell i antrekket ditt.

Den lille svarte kjolen er en garderobe stift som har potensial for noen fantastisk stil. Men mange kvinner er redd for å ta det til neste nivå. De spille det trygt ved iført svart hæler, bærer en svart veske og har solid farget skuldertrekk eller jakke. I stedet for det trygge ruten, hvorfor ikke krydre ting opp litt av ditching svart tilbehør og erstatte dem med en leopard print peep toe hæler, en lys rød clutch og en dristig uttalelse kjede.

En annen grunnleggende antrekket er de klassiske jeans og en t-skjorte. Hvis slitt alene, ser det bare slurvete og kjedelig. Bruk et par slangeskinn ut sandaler drapere myk chiffon skjerf i din favoritt farge rundt halsen og bære en veske med en kjede stropp. Legge til en søt newsboy cap avsluttet denne søte utseende!

Et arbeid antrekk består vanligvis av en blyant skjørt, en hvit knapp ned skjorte og fornuftig svarte hæler. Mens dette er et akseptabelt utseende, er det vanlig og kjedelig. Endre ut sort blyant skjørt for en i en rik juvel tone som emerald. Tuck den samme hvite skjorten i skjørtet ditt og vikle en svart midjebelte rundt deg. I stedet for fornuftig svart hælene, bære en strappy hæl i kjødet tone til å forlenge bena. Legg en dristig uttalelse halskjede og lyse stud øredobber og du har et utseende som er profesjonell, men full av personlighet.

Neste gang du føler iført din grunnleggende utstyr, legge til noen ganske og morsomt tilbehør til pynt. Kontroller at din personlighet skinner gjennom. Ikke vær redd for å prøve noe nytt eller legge til en funky par øredobber å sprite opp et forsøkt og avrette utseende som du har brukt før. Disse finpuss kan ringe eller bryte antrekket ditt.