Mote

Wolfram ringer: ikke bare for bygningsarbeidere lenger

Trender i menn (og kvinner) bryllup band er utvikling fra når en tradisjonell gull, platina og palladium ring til mindre tradisjonelle metaller som wolframkarbid, Titan, sølv og rustfritt stål. Har den største veksten øke på grunn av de enestående egenskapene metall har wolframkarbid er det nyeste dukke opp i markedet. Wolfram har en varig slutt, utrolig styrke og metallet er praktisk talt uforgjengelig. Når wolframkarbid ble produsert i ringer var det svært populære blant de som jobbet med hendene som bygningsarbeidere, sveisere, bønder og stål arbeidere. Ringene kom i noen tradisjonelle ringen stiler som mål bare menn. Nå med nye teknologien er stil mulighetene uendelige og målrettet mot både menn og kvinner kjøper deres spesielle dag. De mest populære stil alternativene vises nedenfor.

Farget wolframkarbid ringer: Farget tungsten består av svart, gull og sjokolade. Coloring er belagt på overflaten av en tungsten ringen til å opprette en fasjonable finish produsert vare. Farget tungsten kan ha en lås eller børstet som vil være mer dempet.

Laser gravert Tungsten gifteringer: Laser gravert tungsten bryllup band er hva er vanligvis sett i de fleste butikker. Tungsten er laser gravert med design eller ordlyden for å opprette en unik finish på ringen. Laser gravering kan enkelt tilpasses for å passe behovene til den aktuelle kunden ønsker en spesiell ring.

Utskårne wolframkarbid bryllup band: Utskårne tungsten bryllup band er ganske nye for bransjen og finnes bare i noen online-butikkene. Med utskårne tungsten er design skåret inn i metallet opprette en vakker, varig design som vil bare se bedre ut i tid. Populære utskårne tungsten design inkluderer keltisk knute arbeid, spesielle ordlyden, navn og datoer.

Klassisk Tungsten bryllup band: wolframkarbid kan også komme i en endeløs forsyning av klassisk bryllup band stiler. Bestemt passer inkluderer kuppel formet, flate røret klipp, Skråkant og steg ned kanten. Populære ferdig med høy polert, børstet, florentinsk, sandstein og dobbelt tonet utførelser.

Uansett hvilken stil som er valgt wolframkarbid vil alltid være et godt valg for både menn og kvinner. Den enestående holdbarheten med varig slutt vinner over mer tradisjonelle metaller. Prisen punktet av tungsten er også mye lavere enn gull og platina gjør det et enklere valg for par å bo innenfor et strengt budsjett under harde økonomiske tider.