Mote

Garderobeskap grunnleggende for hver kvinne

Det er bedre å investere i høy kvalitet garderobe nødvendigheter enn for å bruke mindre penger på mange klær elementer ikke vil du ha veldig ofte. Hvis du har disse grunnleggende delene i garderoben din, vil du alltid se fantastisk, uansett hva budsjettet!

Liten sort kjole (også kjent som LBD) er en absolutt nødvendighet. Svart er allerede en naturlig slanking farge. Husk å finner en klassisk stil smigrer kroppen. På denne måten kan du bruke den til kontoret under en blazer eller jakke. Etter arbeid, kan du grøften genser eller jakke og gå ut for drinker! Du bør føle deg trygg i denne kjolen og det bør være komfortabel.

En svart Blazer er viktig for enhver ung profesjonell kvinne fordi den kan bæres med alt. Som den lille svarte kjolen, må det passe kroppen perfekt. Det er verdt det å betale litt ekstra for å få det skreddersydd

Et fargerikt skjerf kan gjøre en forskjell til ethvert antrekk! Hva er flott om skjerf er at de kommer i alle farger, mønstre og stoffer! Holde nakken varm med en myk, lys rosa pashmina. Legge til noen stil til din liten sort kjole med leopard print silke skjerf, eller ta ut øynene i skjerf som passer fargen! Mulighetene er nesten uendelige!

En sort blyant skjørt, som den lille svarte kjolen, kan også transformere seg fra kontoret slitasje til kvelden slitasje! Du kan koble denne skjørt med en knapp nede øverst på kontoret eller en ermeløs peplum topp for kommer ut senere samme kveld!

En glitrende Clutch er perfekt for noen spesiell anledning! Sørg for å velge en i en nøytral farge slik at det kan innlemme i så mange drakter som mulig! Kanskje ville en gull tonet clutched dekket i krystaller passe deg. Kanskje blir en vattert beige clutch perfekte touch. Med en svart satin clutch med en glitrende låsen vil gjøre en verden av forskjell. De neppe ta opp ethvert rom i skapet, så hvorfor ikke få to?

En fargerik Tote kan ta det enkleste antrekket til neste nivå! Hvis funksjonaliteten er viktig for deg, så er en tote bag svaret. Kontroller at du velger en med stabilitet, foret i et stoff som kan være enkelt tørkes ren. Det er en praktisk investering og perfekt for arbeid eller shopping!

Sort pumper er et MUST for enhver kvinne. Det finnes ingen unntak fra denne regelen! De kan være slitt å arbeide, og rett til baren etterpå! Investere i en klassisk, fasjonable og høy kvalitet par fordi dette vil bli mest slitasje av noe i skapet. Holde en stilig, men fornuftig hæl (ingen stilettos) at de er office riktig.

En hvit knapp ned skjorte er som et tomt lerret. Det kan kobles til hvilken som helst farge. Denne skjorten kan være gjemt i eller venstre løs. Det ser flott slitt under en blazer eller over en tank top og ser sexy sammen med skjørt. Eller du kan profesjonell og ha den med lange bukser. Ingen kvinne bør stå uten en!

Med disse garderobeskap grunnleggende i skapet er alltid steg ut av huset i stil. Som med noen av din garderobe brikker, må du sjekke etiketten stoff og omsorg. Å vite hva seg disse plaggene trenger vil gjøre dem vare lenger.