Mote

Hvordan å bære en korsett ut?

Korsetter ble historisk brukt å holde og form waistline i en attraktiv timeglass figur. Selv om folk flest tenker på disse som undertøy, med noen forsiktig garderobe valg, kan korsett også bæres i offentligheten. Dette er hva som gjør dem spesielle. Det kan gå fra undertøy til ytre slitasje med liten innsats. Her er noen ideer om hvordan å bære en korsett offentlig.

Lisse opp dine bryster over en pen hvit bluse. Detaljene på denne herlige stykke plagget vil stå vakkert mot hvitt stoff. Også vil stoff barrieren mellom deg og korsett gjøre det mer behagelig å ha i lang tid. Du kan bruke en under bysten eller bust en med denne stilen.

Bruke den med bukser eller jeans. Bukser kan bakken det for daglig slitasje. Kontroller korsett er lenge nok til å overlappe buksa livet. En topp som dette er en veldig sensuell artikkel av klær, det kan se litt for upassende i offentligheten med huden viser. Legge til en blazer ønsker du å dekke opp litt mer.

Par det med en blyant skjørt og høye hæler. Selv om dette ikke kan være egnet for arbeidet, er det et dristig ser for en kveld ut på byen.

Anser seg en korsett som en del av din bryllupet ensemble. Par en hvit perler korsett te-lengde eller full lengde blonder skjørt. Det er et vakkert alternativ til den tradisjonelle brudekjole.

Ha en under bust en over en v-hals kroppen Dress for noen lagt form og seksualitet.

Bruk et par trange beskjæres bukser eller varme bukser med en større bryster for en utrolig sexy utseende. Ferdig med en dramatisk øredobber eller pen kjede på ansiktet ditt.

Noen Don'ts

Ikke ha det med full skjørt (med mindre for et bryllup) eller du kan se ut som du er iført en drakt.

Hold deg unna mini skjørt med et korsett, eller du risikerer å se trashy.

Ikke ha en under bysten en offentlig uten skjorte under.

Vurdere andre skoen alternativer bortsett fra støvler når iført Dette antrekket. Støvler kan ta antrekket cowboy tema retning som du ikke kanskje ønsker.

Disse er vakre og funksjonelle klær. Når bare brukes til midje-trimming og undertøy, er de nå store aktørene i moteverdenen. Disse tipsene vil hjelpe deg bruke din korsett på fasjonable og alternative måter.