Mote

Hvordan bruke tube skjerf?

Rør skjerf gjøre fantastiske antrekk tilbehør. De er også kjent som sirkel skjerf, uendelig skjerf eller selv evigheten skjerf. Det eneste de har felles er at de har sine ender stitched sammen så det er ingen synlige ende. Disse utrolig allsidig tilbehør kan brukes på mange måter, avhengig av lengden og bredden på skjerfet. Hvorvidt for å holde du varme om vinteren eller for å gjøre et fashion statement, er rør skjerf et must for alle skap i høst og vinter! Her er noen stilig måter å ha et rør skjerf.

Som en hals - avhengig av lengden og bredden på skjerfet, kan du henge skjerf på halsen og gjenta det to ganger eller tre ganger for et utseende som er både elegant og varme.

Som hette - kaldere dager, loop skjerfet tre ganger rundt halsen (akkurat som før), men ta en av looper og trekke den fra tilbake til forsiden over hodet som en hette. Du kan velge ikke å gjenta men å bære den rundt halsen og dra den over hodet for løsere hette.

Som en hals - Loop skjerfet to ganger rundt halsen og trekk lagene ut for å spre på skulderen. Legge til en brosje glitrende pin for noen ekstra pizzazz.

Bolero stil - sett venstre armen gjennom ene, vikle skjerf rundt ryggen og sett den høyre armen gjennom den andre. Bruke det samlet på skuldrene til en vest-stil.

Stoppet - trinn i skjerf, vri det en gang så putte hodet ditt gjennom den resulterende loopen. Dette er spesielt attraktivt sammen med jeans eller en lang blomstrete skjørt.

Enkelhet - du kan bare bære skjerfet drapert løst rundt halsen for en enkel, men stilig utseende som parer godt med shorts og støvler. Ta det ett skritt videre og holde hetten foran med resten av det draping over skuldrene som et skifte.

Dette bestemte falle og vinter mote objekt er så perfekt for hver dag. Allsidigheten er det en morsom moteplagg for hver kvinne. Tilgjengelig i en rekke farger, stoffer, lengde og bredde, du er sikker på å finne den som passer din personlighet. I tillegg til å være rimelige og elegant, ta disse sjalene nesten ingen plass i skapet.