Mote

Hvordan kle for ferie partene i 2013?

Ferien er rett rundt hjørnet, og det betyr massevis av ferie partene kommer din vei! Det er kleskoder for ulike typer feiringer. Hva du slitasje på et julebord med familien skal være mye annerledes enn en ferie fest med kolleger. Hvis en venninne har hennes bachelorette party i løpet av ferien, er det en annen kleskode helt. Her er noen råd som vil holde deg ser best for alle typer arrangementer og fester denne sesongen.

For familiefester, kan du råd til å være mer komfortabel enn ikke. Vanligvis holdes disse samlingene hjemme et familiemedlem. Dette betyr ikke vises i svette bukser og en pajama topp. Hvis partiet er tema for en stygg genser affære er det likevel lurt å se fin. Stedet for noe fancy som en lang kjole eller en pantsuit, kan du bruke enkle slacks eller selv denim jeans med en nydelig strikk genser eller lange ermer skjorte. Tilbehør med pashmina skjerf. Disse skjerf kommer i en mengde farger og mønstre som er sikker på å matche noe du eier. Legg til flere bangles eller armbånd og du er klar til å tilbringe en fantastisk og gal kveld med familien. Allerbest, blir bestemor glad for at du er riktig kledd.

For et utdrikkingslag går alt så lenge du ikke stjele fokus fra bruden å være. Dette skal være en fantastisk kveld med noen av dine nærmeste venner jenta skal kle delen! Den klassiske liten sort kjolen er alltid et nummer én valg. Sørg for å bruke slange eller tights slik at du får for kaldt. For å holde varmen, holde med deg luksuriøse tube skjerf. Denne fantastiske tilbehør kan brukes mange forskjellige måte, og det tar nesten ikke plass så det ikke er en hassle å bære. Holde essensielle nær med en liten og elegant gripe pung. Disse håndvesker kommer i mange farger og metalliske farger så det er lett å finne den perfekte en for denne spesielle kvelden. Fullfør antrekket med en rotete bun og klassiske hoop øredobber og du er klar å danse hele natten!

Du må være mer forsiktig med ditt garderobe valg for et kontor eller arbeidsområde feiring. Husk at din overordnede og medarbeidere vil se deg på jobb etterpå, så du vil gjøre på at men du er kledd endrer ikke deres profesjonelle oppfatning av dere. Den lille svarte kjolen kan bruke her, men sørg for at det ikke er for kort eller viser for mye spalting. Kontroller at hælene ikke er for høyt. Ingen ønsker å være den faller ned, beruset eller ikke, på kontoret festen. Accessorize smart med en uttalelse halskjede og enkel stud øredobber. I stedet for en liten gripe pung, bære en konvolutt clutch med mer plass for nødvendigheter, særlig hvis partiet skjer rett etter jobb.

Husk at ferien er en tid for moro og feiring. Med hver hendelse kommer en spesiell kleskode. Vær sikker å bli riktig kledd for å unngå å fornærme noen eller pinlig selv.