Mote

Topp tips om fjerning av gulvet flekker på klær

Etasje flekker er svært komplekse fjerne på klær fordi de har begge voksaktig og fargestoff komponentene. Følgelig krever fjerning mer enn én metode som flekken skal fjernes først før fjerne pigment flekken. Imidlertid bør vaskeanvisninger på klærne være riktig lese før du starter prosessen.

Et vaskeri løsemiddel skal brukes til å fjerne voks komponenten av lyte og løsemiddelet skal brukes før du behandler fargestoff flekken. Det er viktig å gjøre bruk av Klesrens løsemidler med forsiktighet i et godt ventilert sted fordi de inneholder kjemikalier som trichloroethylene og perchloroethylene. Løsemiddelet skal være sprayet eller sponged på klærne og lov til å tørke før du rense den fra klær.

Videre kan du pre behandle gulv voks flekken med en kraftig vaskemiddel før du forsøker å vaske det. Vaskemiddel bør brukes lyte og gnidd inn med en ren, fargestoff-gratis håndkle. Pre-behandlet flekken skal bli tillatt å angi om ett minutt før hvitvasking det. Varmt vann bør ikke brukes på klærne før lyte er fjernet for å forhindre innstillingen av fargestoff inn i stoffet.

Det er viktig å merke seg at før behandle en komponent i gulvet flekker, stedet bør slettes med en ren, tørr bomull håndkle eller svamp. En lun klut eller håndkle bør ikke brukes fordi fluff kan komme ut og ødelegge hele fjerningsprosessen. En mørk eller farget håndkle bør også ikke brukes slik at den ikke ville blø fargen på klærne. Ved blotting lyte, vil du kunne nyte av overflødig gulv voks klærne for enkel fjerning.

Så snart flekken har behandlet pre, bør klærne renses umiddelbart slik at lyte vil bli forhindret fra å sette i klærne. Du bør vaske dem i kaldt vann og hvis flekken er mye, du bør vaske klærne separat slik at andre stoff ikke vil bli farget. For å få det beste resultatet, kan du angi en maskin til en vask med vanlig sentrifuge-innstilling. Hvis flekken ikke kommer ut, skal du behandle det igjen før det synes å være borte. Det er viktig å luften tørr stoffet etter hele behandle fordi varme ikke vil hjelpe flekken skal da løsne lett.