Mote

Fottøy markedsføring ideer du må vite om

Skoene dine markedsplan må omfattende nok til å bryte gjennom kunder kjøper meninger. Markedsføringskampanjen må fokusere på økt merkevare anerkjennelse, øke salget fra nye kunder og oppmuntre konstant kjøp fra eksisterende. Det er svært viktig å stadig komme opp med nye ideer slik at din sko markedsføringsplan blir vellykket.

Når din sko er kjennetegnet på modeller, bør bildet bilder ikke være begrenset til føttene bare. Hele modellen bør bli omtalt i annonsekampanjen, fra topp til tå, slik at potensielle kunder vil ha muligheten til å ha full visning av hvordan fottøy vil se ut når de er satt på. Dette er spesielt viktig for kvinners sko kvinner er svært følsomme for mote. Også du bør merke seg at å sette på et par hæl eller platåsko kan virkelig utvide kroppen av bæreren og øke kalver, som bør vektlegges i annonsen. For å vise detaljer om design, kan du plassere en innfelt bilde på annonsen viser et nærbilde av skoen på foten av modellen.

Videre, når du vil slippe en ny linje av sko for kvinner, er det tilrådelig å organisere et moteshow som en del av markedsstrategien. Du kan begrense moteshow til kvinners sko kvinner er raskere å motta nye inntrykk enn menn. Du skal invitere folk som er interessert i mote til showet, og du kan tilby gratis billetter til folk i målmarkedet. Hvis viser seg å være vellykket og generere mye ordrer i test markedet, kan du utvide showet gjennom veien til andre store markeder.

Så snart du begynner å få sko salg, bør du se utviklingen godt. Du bør finne sko som selger mest, oppfordre til kunder anmeldelser og har de positive tilbakemeldinger i neste sett av annonser. Populariteten til fottøy bør brukes til å øke merkekjennskap og garantere nye kunder av kvaliteten på din sko linjen. Når folk bestiller din populære merkene og liker dem, de vil nok sjekke andre stiler og etterhvert kan kjøpe dem. Det er også viktig å få informasjon fra kunder om hvor de hørte om ditt fottøy for å vite hvor du skal legge i mere penger om markedsføring.