Mote

Menns designer klær og fargerike endringer

Hver gang jeg tenker på mens klær får jeg bilder av browns, svarte og grå. Uansett hvordan mote kan endre og hva den nyeste kjepphest kan være det er klart at menns mote har ennå å se noen drastiske trekk og selv om mange har prøvd, kraften som ligger med disse monotone nyanser fortsatt.

I dagens moderne samfunn, der mennesker overalt er mer åpen for å eksperimentere med hva de bærer; standard grå og svarte browns anses 'safe' og ofte kjedelig alternativer, men det var ikke alltid tilfelle. For vår store bestefedre, bestefedre og fedre; kraftig kutt dresser i grå, svart og brunt var innbegrepet av klasse og var symboler på stil for ekte menn, så hvorfor ikke som fortsatt tilfelle nå?

Riktignok mange av oss kan ikke trekke ut den svarte drakten med mindre det er en begravelse eller bryllup, men skal vi bli gjort å føle som vi fattiglemmer av moteverdenen hvis vi tar ut grå og svarte? Mange av verdens ledende menns mote designere har forsøkt å riste ting opp ved å legge stor bindestreker av dristige farger i sine områder. Designere inkludert Valentino, Hugo Boss og Vivienne Westwood har kastet grønt, blått og gult i verden av menns designer klær, men jeg kan ikke hjelpe, men lurer på, iført en lys gul farge virkelig gjør meg mote fremover?

Ring meg en bar hvis du må, men jeg er stickler for god, klassiske stiler av rene farger i farger som har blitt slitt i år. Ikke misforstå; Jeg har ingenting imot en polka dot mønster eller litt lys farge, og etter alt Hvis klærne vi slitasje representerer som vi deretter finne den perfekte stilen, hva som kan være er avgjørende.

Det har vært en rekke nye tillegg til menns mote, men min personlige favoritt må være sjømann stil som består av Sjøforsvarets båt sko, marinen utstyrt jakker og kanskje en stripete lomme ermet for perfekt lagt touch. For meg er en stil som dette fantastiske som, selv om det er frisk og spennende det fortsatt bærer enkelhet og klassen så forbundet med klassisk menns mote.

Enten det er de grønne, blues og gule prikker, striper og patch-verk; i min personlige mening hører drastisk farge endringer bare på rullebaner og moteblader. Når det gjelder virkelige liv og en ekte mann i verden. med mindre du er en intern ved GQ vil klassisk utseende og farger alltid nok.

Den nyeste stilen kan være, klassisk nyanser av brunt, greys og svarte alltid stå høye og hvorfor skulle de? Hvis de var god nok for vår grandfathers og de er enda godt nok for den ultimate britiske mann James Bond enn de er godt nok for oss!