Mote

Menns mote - de dominerende favorittene

Som jeg skriver dette, London Fashion Week er godt i gang, og jeg kan ikke hjelpe, men lurer på akkurat hva nye og vidunderlige kreasjoner vil forsøke å gjøre et smell i mennenes moteverdenen. Dømme etter antall tidligere catwalk viser jeg har sett jeg spår et utvalg av drastisk dristige farger og utskrifter, merkelig formet bukser og gensere som ikke kanskje fungerer så godt i hverdagen.

Det er rart, men uansett hva som skjer og hva ledende menn designere forsøk på å kaste vei, enten det er glorete greener, fet blues eller neon tekstiler. menns mote har og alltid vil ha de dominerende favoritter som aldri vil endre.

I min personlige erfaring og følgende år med arbeid i mote verden vil vår takknemlighet og tilbedelse for enkel, men vakker kutt dresser, smart bukser, polo skjorter og ren bomull jumpers aldri dø. Mange kan vurdere dette så kjedelig og prøver å sette oss ned til være minst fasjonable mennene i verden, men hvis disse stilene er så mote fattige enn hvorfor er det at i så mange år, og til tross for innføring av hver nye design og stil du kan tenke på, vi fortsatt kle som dette?

Riktignok ledende motedesignere har forsøkt å blande ting opp litt med lyse farger og mønstre og fet bruker materialer, men de arbeide i verden av katten-turer, kjendiser og moteblader. For ekte menn, de som arbeider på heltid i sine kontorer, de som delta familie bryllup, ta sine koner til middag og dra på ferie i sommer er det knapt et sted for en gul farge er det?

Det virker kjedelig og ganske ensformig, men vår kjærlighet av klassiske stilene i de evige grå, svart og browns er noe som aldri vil dø og faktisk spør du meg må aldri. Ved å ikke ha noe så lyse og opprørende du ikke frykte at du taper i mote løp, i stedet ta et skritt tilbake og minn deg selv at din bestefar, far og selv ledende kjendiser som James Bond's Daniel Craig har slitt disse klassiske stiler og klassiske farger som har alltid fungert bra for dem så de kan fortsette å fungere bra for deg.

I kjølvannet av London Fashion Week jeg tror jeg trygt kan staten at, uansett hva den nye kjepphest kan være, hva den nyeste farger og stiler blitt og hva folk anser som må ha tilbehør; den klassiske menns designer klær vil alltid være de dominerende favorittene.

Smart dresser og skjorter for office, jeans bukser og Polos under uformelle dagene og kanskje noen Lin bukse i helgen eller under en ferie vil alltid være garderobe av mange menn i år framover. Ingenting vil slå dem favoritter av topper sted, ikke sant?