Mote

Hvordan velge en menn skinnjakke

Menn skinn jakker er en tidløs som kombinerer stil med funksjonalitet, bidrar til å oppnå et attraktivt utseende som aldri vil gå av moten. Valgene er tilsynelatende uendelige, med mange figur smigrende kutt og stiler å velge mellom. Ved å sette litt tid og innsats i utvalget, kan du oppnå en titt som passer både du og din garderobe.

Begynn med å velge en farge som vil utfylle klær. Først se på hva du vil bære med jakken og finne ut om fargene har kaldere eller varmere undertoner. Nyanser som er mer rødlig er varmere mens blålig er kjøligere. Alle farger falle i én, og det er best ikke å blande dem sammen.

Bestemme hvilken stil beste smigrer din kroppstype. Hvis du er tykkere i taljen deretter mål for rett eller effektivisere kutt som ikke fremhever midsection med waistbands, lommer eller glidelåser. Hvis du er tyngre satt Prøv å holde seg til mørkere farger og stiler som innlemme loddrett sømmer. Prøv å holde det enkelt og unngå horisontale linjer og stiler som er tungt ladened med flere funksjoner som flere lommer og glidelås, som dette pleier å legge bulk. På den motsatte enden av spekteret, kan en tungt utsmykket jakke overvelde en liten ramme. Du bør bare bruke dette hvis du er høy og lene mot en gjennomsnittlig eller slanke bygge.

Vurdere hva slags skinn. Okseskinn er en tidkrevende tradisjon, og nye soling teknikker har gjort tilgjengelig et mye større utvalg av glans og Matt ferdig. For en dressier utseende, kan du prøve lam. Det har et mer delikat og kostbart, men er veldig slitesterk.

Se på jakker med ekstra varme og beskyttelse mot vind og regn for strengere klima. En lammeskinn interiør eller en fast eller flyttbar fôr legger varme. Avtakbar hetter, storm krage og fastened mansjetter er også flotte funksjoner som bidrar til å holde deg tørr og varm i kalde, vått og vindfullt vær.

Kontroller at jakken passer ordentlig. Skuldersømmen bør sitte på hjørnet av skulderen eller på skulderrem bør ende med skulder. Sikre at ermene hvor bunnen av tommelen møter håndleddet. Ermer som er for korte vil ri over din klær når du heve armene eller trekke hvis du har en fastened mansjett.