Mote

Hvorfor iført shapewear er kult og gjør ethvert antrekk ser flott

Shapewear er blomstrende og selv Hollywood-kjendiser nå bære disse klær for å hjelpe dem å oppnå en feilfri figur på røde løperen hendelser. Faktisk er noen A-Listers så oppsatt på å se slanke og svelte på kameraet at de noen ganger ha flere støtte undertøy plagg. Så hvorfor er kontroll undertøy plutselig så moderne og hvordan kan du få støtte bærer du?

Historien om Shapewear

Kontroll hofteholdere og korsetter har eksistert i hundrevis av år. I edvardiansk ganger hadde moderne damer støvtette korsetter gi dem en irritabel midje. Det faktum at de kunne knapt puste resultatet fordi deres innsiden var så komprimert var verken her eller der. Som for noen år siden, var kontroll plagg ikke spesielt flatterende eller effektiv. Fett var bare presset inn i et annet område, slik at du kan ha hatt en flat mage, men der plagget endte, det var en helt annen historie.

Hvorfor kontroll plagg arbeid

Kontroll undertøy og hofteholdere kan bidra til å gi deg en slankere silhuett. Lys støtte undertøy vil bare glatt problemet ned litt og gi deg en slankere silhuett mens ultra slanking shapewear er utformet for å holde deg i som en visepresident. Selvfølgelig er det en grense for hvor effektiv kontroll undertøy er. Du må være realistiske-ingen kontroll plagg på jorden er i stand til å snu en størrelse 24 svingete kvinne i en størrelse 0 hittebarn-lignende skapning.

Riktig passform

Passformen er svært viktig når du velger kontrollen plagg. Hvis kontroll-slitasje er for stramt vil det føles svært restriktiv og ubehagelig. Du kan se varme i speilet, men hvis du går ut på middag og forsøker å spise en stor bolle med Linguini og bolognese saus, er sannsynlig å kjøre inn i store problemer. Alltid prøve på klær før du kjøper. Merkene varierer enormt i hvordan de passer, så du kan finne at klær passer som hånd i hanske mens en annen blader du ser ut som en pølse fylt tett til huden.

Når du skal bruke Shapewear

Kontroll undertøy og støtte plaggene er perfekte for når du har en feit dag, men du fortsatt trenger å se din beste. Det er helt normalt for en kvinne vekt svinger opp og ned i løpet av en måned: noen dager magen vil føles som flat som et bord, mens andre dager du ser minst seks måneder gravid. Kontroll undertøy kan målrette ulike områder. Noen klær er utformet for å flate magen området mens andre firmaet opp og løfte baken. Velg plagg som best passer dine behov og du kanne ta på det liten sort kjole med ingen betenkeligheter overhodet.