Mote

Ideer om best lerret beach Bager

Hver sommer familien bruker hver dag på stranden og så vi har blitt masters i hva du skal pakke på stranden. Hvert år vi legge til noen mer nyttig elementer til vår liste som forbedre våre stranden går opplevelse. Over 20 år vi får det til en kunst. Først og fremst du ikke å slepe alt så våre nummer én, numero uno elementet er en lille tilhenger med tykk dekk som vi kan trekke ned rampen og langs stranden. Min onkel gjort oss, men sikkert kunne kjøpe en jernvarehandel. Eller i stedet kjøpe en stor trillebår.

For det andre trenger du en stor esky med hjul for å bære alle yummy smørbrød og drikke for dagen på stranden. I tilhengeren går strandstoler og parasoller og vi har også en fantastisk strand telt kalt på moana, den har 4 sett med polakkene, tau og et stort lerret stykke stoff. På 5 minutter er det opp, og vi har vår egen personlige telt på stranden som tilbyr skyggen hele dagen.

Vi har 3 egendefinerte lerret poser som vi gjorde opp, sier håndklær, den andre sier klær og tredje sier biter og stykker. Det høres litt pedantisk, men på slutten av dagen det bergarter som vi vet hvor alt er. Husk det er ca 5 familier! De er ansvarlig for at alle barna har sin egen lerret stranden poser med egne lue og lunsj i dem også. Vi har et stort avkjølt vanndispenser som holder oss hydrert hele dagen og en 2 liter pumpe pakke solkrem klar.

Vi har obligatoriske stranden cricket settet med ekstra baller og masse spader, spar, bøtter og andre sandcastle bygningen utstyr. Vi har 1 stor bolle å sette vann for doggies og et par av fører for alle tilfellers skyld hunden inspektøren kommer! Det er også en endeløs forsyning av smørbrød, snacks, frukt og drikke å holde alle glade og mett hele dagen. Surfebrett og boogie boards er også lastet opp på tilhengeren sammen med noen ekstra bøtter for innsamling havet glass og skjell. Så alt i alt det er en masse ting, men liksom mellom oss alle vi får der og pakket i en flash og det samme på slutten av en morsom stranden dag!.