Mote

Gjenbruk å redusere forurensning

Den umiddelbare trusselen til miljøet fra plast er stort problem i det siste. Ser på de stygge bildene av deponier, plast dødsfall, bivirkninger på økosystem, etc., har gjort miljøvernere legge press, ikke bare på lokale myndigheter, men også på de movers og shakers av verdenspolitikken sitte opp og ta varsel og ta noen sterke tiltak å styrke slusene mot de negative effektene av plast behandling. En slik miljøvennlig regjeringens politikk var å sette en fortauskant på bruk og salg av plastposer, spesielt i turist steder, kjøpesentre, dagligvarebutikker, etc.

Holde i ånden med over politikken, engangs brukbare forurensende plastposer ble erstattet med trendy og tilpasset gjenbrukbare poser. Laget av miljøvennlige materialer, som jute, lerret, klut, vevd syntetisk stoff, disse alternativer kan brukes på nytt flere ganger. Mye mer miljøvennlig enn engangs brukbare plastposer, og mer holdbar med flerbrukshall nytte enn en gang brukt papirposer, gjenbrukbare dagligvarer poser er her å bli.

Denne bærekraftig mote av benytter gjenbrukbare dagligvarer poser er oppmuntret av supermarkeder USA, Storbritannia, Irland, Australia og andre asiatiske land ved å belønne ekstra poeng til kunder som husker å bringe tilbake deres gjenbrukbare handlenett. Selge gjenbrukbare poser til minimale priser og tilbyr å kjøpe tilbake disse gjenbrukbare dagligvarer poser til nominell priser som et ekstra insentiv gis til kunder, dermed forstemmende dem til å bruke plastposer. Store supermarkeder og butikker i utlandet som Walmart, Waitrose, merker og Spencers, Bloomingdales, Ikea, Walgreens, etc., er utlån støtte til denne eco-vennlig initiativ ved å konvertere sine butikker til 'gjenbrukbare bag bare butikker' og gi gratis gjenbrukbare poser i første omgang.

Selv moteindustrien har oppmuntret bruk av slike miljøvennlig poser av introdusere dristig og lyse farger, mønstret og merkede trendy langvarig grønne poser. I Australia er gjenbrukbare poser også referert til som Green bags på grunn av deres miljøvennlig formål, bruk og disponering. I land som USA og Storbritannia er det populært kjent som posen for livet, basert på dens flerbrukshall nytte og holdbarhet.

Regulering av plastposer med et forbud, resirkulering mandater, ileggelse av skatt eller avgifter på distribusjon har økt bruk av miljøvennlig poser. Disse posene kan kjøpes samtidig Grossistpriser forhandlere og kan tilpasses med trendy logoer eller har miljøvennlig meldinger skrevet over seg. Men ned side for å bruke disse gjenbrukbare poser over og over utgjort et nytt problem til forbrukerne, matforgiftning. En fersk studie fant at kontinuerlig eksponering for disse posene rå kjøtt og grønnsaker igjen bakterier og mugg, i poser som ikke var vasket i mellom bruker av forbrukere. Dermed avl E-coli virus. Det ble anbefalt at posene være vasket regelmessig, bruk instruksjonen skrives på poser og at dagligvarer poser ikke bør brukes til andre formål som klær etc., for å kontrollere mat forurensning.

Overflødig bly nivåer ble også funnet i disse gjenbrukbare dagligvarer poser dermed gjør dem ikke-nedbrytbare, rette som normer ble fastsatt angående bruken av visse materialer i produksjon av disse gjenbrukbare poser. At hverandre gjenbrukbare poser reduserer belastningen på planeten. Plastposer i deponier ikke resirkulerbare, selv om gjenvunnet det har ikke mye bruk eller etterspørsel, dermed sløse både tid og arbeid. Alternativene har noen ulemper, men sammenlignet med miljøfarer plastposer positur, disse mindre ulempene kan bli tatt vare på.

Fra heavy-duty solid totes til trevlet bonde poser, sammenleggbar bomullspose, skogskatter, hemps, et trendy motetilbehør av en shoppers jute vesken med en levetid på 4 år er dette noen stilig eksempler kan man stille før en barn, lærer dem om gjenbruk og redusere.