Mote

Hva er den beste løsningen når du kjøper klær online?

Kjøpe klær online kan være en svært skuffende opplevelse. Hva er mer pinlig her er når klær du har kjøpt er dårlig utrustning og det er absolutt ikke noe du kan gjøre om det som du ikke kan returnere det. Uansett, når du bestemmer å kjøpe en bestemt type kjole, er det første du har i tankene å ha noe som ikke vil bare sette dekselet på kroppen men som tilbyr komfort og tilfredshet. Men når du ikke avledet verktøyet fra produktet du bruker mye penger på, du føler deg rolig nedslått og malplassert. Det er derfor viktig å være forsiktig når du velger klær for kjøp på nettet.

Men er det en rekke nettsteder som har kommet opp med ideen om å la kundene ta sine mål første før plassere sine bestillinger online. De fleste av disse nettstedene bruke metoden web cam for å sikre at hva du kjøper er i riktige mål. Du kan selv være overrasket over å finne at denne metoden gir mer nøyaktige resultater enn de som er tatt av en skredder. For de som har vært lurer på hvordan hele problemet kan håndteres, er den gode nyheten at i offing. Det er flere systemer som kan hjelpe. For eksempel er det miniprogrammet UPcload (avledet navnet av bare hundekjøring opp "opplasting og klær") Systemet er rettet mot å hjelpe selskaper å hjelpe deres online kunder å finne sine beste passende klær uten nødvendigvis å måtte gå til en garderobe.

Forresten, klær industrien er en av de mest besøkte markedsplassene over hele verden. Det vokser dag av natt og statistikk viser at komme 2015, vil den amerikanske klut industrien har vokst til større høyder av $279 milliarder fra gjeldende $176 milliarder i 2010. Dette er en forskning gjort av FORR - Forrester Research. Men er det bekymringer om den nedadgående trenden i markedet. Mange folk har tendens til viker unna kjøpe klær online med de fleste av dem redd for ikke å få riktig passform og at 20% av alle klærne kjøpt online returneres med eierne siterer størrelse blant andre årsaker.

I dette tilfellet har mange selskaper nå tydd til disse typer systemet tillater sine kunder å ta og sende deres fotoer og praktisk prøver på produkter i et forsøk på å finne passende klær. På den annen side, hvis du ser frem til å kjøpe brudekjole online, er det viktig at du vet den riktige størrelsen du ønsker før du bestiller på Internett. Noen selskaper bruke størrelse korrelasjon på tvers av ulike forhandlere. Hva de trenger fra deg er detaljert informasjon om typen du ønsker å kjøpe slik at de kan ha riktig størrelse for deg.

Som sådan, er disse teknikkene ganske avanserte fordi de innebærer bruk av programvare slik at de planlegger å kjøpe sine klær online kan posere for bilder mens kledd opp i tett mørke klær. De står foran en vegg (hvit) med en CD i hendene. CDen bidrar til å identifisere systemets bilde programvare for å etablere avstanden mellom personen og webcam og komme opp med nøyaktige beregninger. Men er det også fint å merke seg at systemet ikke er idiotsikker. Når du bruker vanlig programvaren, kan det ikke være lett å skille subtilt skyggeleggingen.

Shopping bør online være en hyggelig opplevelse slik at du ikke føler at du har blitt lurt. Tross alt, det pengene dine!