Mote

Christian dior - en av verdens topp mote hus i verden!

Christian Dior var en fransk motedesigner som døde i en alder av 52 av hjerteinfarkt. Men hans selskap dø ikke med ham. Dior er best kjent som grunnleggeren av en av verdens beste motehusene. Hans selskap, Christian Dior, eier Louis Vuitton, sa, Moët Hennessy bedre kjent som LVMH som er en fransk multinasjonale luksus varer konglomerat som har hovedkontor i Paris. Han var en designer klær, håndvesker og annet tilbehør.

Christian Dior faren håpet at hans sønn skulle bli diplomat, men Christian hadde andre drømmer. Han var en kunstner ville være involvert i kunstverdenen. Med hjelp av sin far, i en alder av 23, han forlot skolen og han og en god venn av hans åpnet en liten kunstgalleri. De var heldig at de kunne selge malerier som Pablo Picasso.

Dessverre, etter bare tre år, kunstgalleriet hadde lukkes. Diors mor og bror døde og farens gjødsel business mislyktes under depresjonen. Uten arbeid tok han sin mote skisser til motedesigner, Robert Piguet. Han arbeidet med Piguet før han ble kalt for militærtjeneste i 1940.

Dior servert to år og når utladet, returnerte han til mote verden. Han fortsatte for å arbeide for motehus Lucien Lelong, hvor han var en av to av de primære designerne. Under andre VERDENSKRIG utviklet Dior kjoler for konene til Nazi offiserer og franske samarbeidspartnere som de fleste av de andre fashion houses den gangen.

Dior igjen Lelongs motehus i 1946. Med finansiell støtte fra Marcel Boussac, en tekstil produksjon mogul, åpnet han sitt eget motehus. Diors motehuset ble raskt en av de mest berømte klær og parfyme produsenter i historien.

Diors første samling ble presentert i 1947, var laget av "New Look" av Camel snø, redaktør av Harpers gjennomgang. Hans design var mer sexy og sensuell sammenlignet med vanlige stiler av den andre VERDENSKRIG era. Han var en master designer som seg design som komplimentert kvinners kropper. Hans kjoler fakles ut fra livet, gir sine modeller en veldig kurvet form.

Brukt mote stil under krigen, kvinner funnet det veldig vanskelig å bli vant til Diors design som dekket beina og var svært ekstravagante. Til slutt kvinner ble vant til "Ny ser" og Christian Dior design revolusjonerte kvinners påkledning og gjenopprettet Paris som mote verden etter andre VERDENSKRIG.

Selv om Christian Dior ble berømt for sin "New Look" i mote, design ikke han klær. Hans designer håndvesker er noen av de mest utsøkte og dyre håndvesker i verden. Hans håndvesker og annet tilbehør er beundret, tatt og verdsatt av moteverdenen og gjennomsnittlig arbeider kvinnen.