Mote

Nyttige tips når du kjøper bangles og bindis

For å gjøre riktige mote uttalelse er det viktig at du velger riktig type bangles og bindis å gå med klærne og annet tilbehør.

Tradisjonelt kan en bindi beskrives som den røde prikken plassert på pannen. Bindis har i dag blitt imponerende mote elementer med den røde prikken blir erstattet med dekorativ og edelstener å gi dem en mer dekorativ utseende. For å gjøre den rett fashion statement, sikrer at du bære disse to stykker stilfullt. Nedenfor er de viktigste faktorene du bør vurdere når du kjøper dem.

Størrelse

Når du kjøper bangles, sikre at du kjøper den riktige størrelsen for hånd og arm. Størrelsene varierer fra ca 5.7cm 7 cm og kan også finnes i middels størrelse. Det er alltid en god plass for alle. Når shopping for bangles, sikre at du kjøper riktig størrelse. Unngå ekstra stor de som skyver på hver gang du lavere armene eller stramt de som presenterer problemer å sette dem på eller tar dem av.

Bindis også kommer i forskjellige størrelser som du kan plukke i henhold til dine preferanser. På grunn av deres plassering, de pleier å være ganske fremtredende så unngå å kjøpe veldig store.

Farge

Mote låner tungt av farge og ser bra kommer med flott kombinasjon ferdigheter. Når du kjøper ditt bangles og bindis, kjøpe en rekke farger som passer din forskjellige drakter. Du kan få primære farger som rød, grønn, lilla, oransje eller du kunne bestemme eventyrlystne og gå for forskjellige fargetoner som fuchsia, turkis eller gå nøytral med farger som grå, svart og hvitt for enkel samsvar.

Du kan bruke forskjellige fargede bangles bare sørg for at du kan koble dem godt. Som for bindis, sikre at fargen du kan blandes og matches med masse antrekk også.

Materiale

Bangles lages med ulike materialer som emalje, kobber, gull, sølv diamanter osv. Se etter gode materiale som er sterk, som vil vare lenge og vil beholde sin farge. Jo bedre materialet, desto dyrere din bangle vil være, men det er en god investering likevel som de vil vare lenger, og vil definitivt se bedre.

Du kan kjøpe bindis med det samme materialet som passer din bangles for en bedre finish. Du kan ha dem separat, men hvis du velger å bruke dem sammen, sikre at du kobler dem godt.