Mote

Crew hals mot v-hals t-skjorter, hvilken foretrekker du å bære?

En enkel t skjorte må være det mest populære elementet i en manns garderobe, uansett hva din personlige stil eller mote valg vi alle har en eller to t-skjorter i våre repotour. hvorfor? Enkelt fordi t-skjorte er en vesentlig del av balansering et antrekk.

Beste med t-skjorter er vi ikke trenger å konsultere våre design konsulent hver gang vi ønsker å se bra ut. Med så mange farger, utskrifter og stiler å velge mellom selv de mest mote ugunstig man kan sette på en t-skjorte legge et par jeans og joggesko og gå inn i en uformell situasjon ser bra og føler seg trygg. Derimot vi undervurdere potensialet i denne garderobe klassisk?

Det første stedet å begynne er å forstå tilgjengelige annen nakken linjer og hva fordelene du kan få når iført hver stil. Den mest populære typen halsen har crew hals eller rundt halsen som det er mer kjent. Godt likt som det ser bra med utskrifter og er nyttig for lagene under skjorter, jakker, gensere etc, hva mer hals skjuler hva ligger under som tilbyr en god løsning for menn som er bevisst av deres bryst.

Den v-halsen har en helt annen appell med sine kutte v form som viser noen av brystkassen. Regnes av de fleste mote-eksperter som en smartere versjon av mannskapet nakken, den v-halsen også skaper en slanking Illusjon og elongates hals slik for store menn er et godt valg.

En måte å justere din stil videre er å bruke lagdeling, som hvis gjort godt vil virkelig gjøre antrekket ditt skiller seg ut. Lurt av dette er å pinge farge til utseende ved å ta en fargerike crew-hals t-skjorte og legge over toppen en mørk farget hals genser i Mariner eller plommer. Fullføre antrekket, legge til et par stonewashed blå dongeri jeans og han presto har du en god titt. Et annet eksempel på lagene er å legge en skjorte over et nøytralt farget tee i enten halsen. Dette dybde til antrekk og på samme måte for en mer formell se prøve å legge et nøytralt farget hals med en blazer og et par indigo jeans.

Over lagdeling derimot legger bulk til et antrekk som er spesielt bra for mager eller høye mennesker som trenger å legge til volumet. Bare Legg to mannskapet nakken sammen en oppå den andre å oppnå denne stilen. Det sies at en nøytral farge fungerer best på den nederste laget, men egentlig noen kontrasterende farger fungerer.

Hvis alle denne lagdeling teknikken er skremmer heebie jeebies ut av deg så ikke fortvil, løfte bare å huske noen enkle råd et ellers livløse antrekk i en å bruke med stolthet. Alltid være bevisst iført ren svart, svart selv om slanking, på egen hånd kan renne fargen fra ansiktet og ser kjedelig og livløs. Ved å legge en utskrift eller endre svart for marinen vil livet ditt hudfarger og føler deg mer trygg. Dette gjelder særlig i store menns klær, der menn i en større størrelse bør se fra komforten av svart topper med svart bunn og legge noe til antrekket fokusere øyet fra silhuetten av kroppen til et bestemt designobjekt som et merke eller skrive ut på toppen.

Endelig gjøre ikke overse den fot ware, enkel er nøkkelen men holde dem ser frisk og ryddig, trist skadet slitt sko vil nedlegge antrekket og ødelegge alle dine hardt arbeid.

Mote starter med grunnleggende og får enkle ting rett som farge og necklines vil tillate deg å eksperimentere med stil. Don være ikke redd for å eksperimentere med lagdeling ideer og kontrasterende farger sammen. Tillit kommer fra troen på din stil og fordelene ved å få utseendet rett vil gi deg følelsen stor.