Mote

Sommer klær stiler du må vite

Plass og stil vil avgjøre hvordan du vil kle på sommeren. På denne tiden, flertallet av klær blir tilfeldig og enklere å selskaper slappe av deres kleskoder. Dressing riktig sommeren er ikke så vanskelig, men krever tilstrekkelig planlegging og være kreativ.

Casual

Det er svært viktig å velge kule, behagelige klær som kan brukes hele dagen når du tenker på hva du skal ha på casual dager når du kun planlegger å besøke matbutikk, ærender eller har et grillmåltid med venner. En falmet, slitte denim sammen med en grunnleggende tee vil holde deg følelsen avslappet og du kan sette på en dongeri skjørt med en vintage skjorte og flip flops. Casual klær kan akkompagneres med lyse øredobber og en setning se å gjøre antrekket fantastisk.

Beach

Hvis du bor nær sjøen, eller du ønsker å besøke stranden stadig sommeren, må du sette på sommer klær stiler du kan lett sette på og av. En kort, bomull grime kjole kan være ideelt som et sundress på stranden, og det kan bæres over badetøy. Du kan gå for store, lyse hatter og behagelig sengetøy Capri bukser som du ikke trenger å opprettholde regelmessig. For sene kvelder på sand og surfe, kan du gå for skjegg shorts og en gå-til-genser.

Urban

Hvis du hangout mer i det urbane landskapet i løpet av sommeren, bør du gå for stiler som er etniske og lys. Du kan velge en lang maxi kjole med en flettet grime halsen som vil sikre at du holdes kjølig på varme. Gaucho bukser er også ideell hvis du ikke liker å vise beina i shorts. Men hvis du liker å vise fram din ben, du kan velge korte, håndjern khaki shorts med kvart lengde ermet blazer, og et par vintage solbriller kan legges til fullføre stilen urbane klær.

Uptown

Hvis du har en mer raffinert smak og du har til hensikt å bruke din sommer mat og drikke på elegante restauranter, må gå din pup eller shopping på din favoritt avdelingsfilressurser forretninger, velge strukturert, presset sommeren stiler som går med levende stil. Du kan sette på en bomull kappe med en lys farge slik at du holdes kjølig, spesielt når slitt med espadrilles eller kiler. Kneet lengde gå shorts med pumper og toppet med en flytende bluse er ideelle for å holde opp din sommer stil uten å avsløre for mye.