Mote

Goodbye revet jean lommer

En lommebok er noe alle av oss gutta må bære fordi alt som er viktig for oss i den lommeboken som en lisens, trygd kort, kredittkort, og selvfølgelig bilder av familien. Det eneste problemet med å måtte bære en lommebok er at noen ganger lommeboken får overstuffed. Har en baklomme får dratt ut fordi kontoen som du bærer er overbelastet med søppelpost? Samt en fyr, jeg hater store fett lommebøker, og jeg vil gjøre noe med det før mer om min jeans bli ødelagt.

Slutten av store fett lommebøker

Menn trenger å bære en lommebok for identifikasjon og penger, men ender opp ripping baklomme av sine jeans er ikke noe moro hele. Menn som ofte ende opp med en søl opp baklomme, eller en som begynner å komme, skal hater å måtte bære rundt lommebok og erklære høyt "Jeg hater store fett lommebøker!" Men er det mange forskjellige typer lommebøker nå som lett kan komprimere alt til en mye mindre størrelse som ikke skader buksene:

• Få en redusert størrelse lommebok: ord, jeg hater store fett lommebøker, vil aldri være sa igjen fordi har en mindre lommebok skal være enklere å håndtere en lommebok som er så stor at det rips baklomme av en hyggelig par av jeans.

• Holde lommeboken papir gratis: problemet med en stor feit lommebok er at det er god plass for en mann å ting ting som kvitteringer, notater, post-its og andre papir i den. Etter en viss tid, en mann skal glemme at han har mottak i lommeboken hans, og snart lommeboken blir større og større.

• La bilder hjemme: om noen menn elsker å ha lommeboken full av bilder, bildene kan gjøre en lommebok hovne opp til en stor størrelse. Om det er hyggelig å bære rundt bilder av kjære, kan bildene skades i lommeboken, spesielt hvis lommeboken blir for full. Bilder av familie og venner er god til å holde, men bildene kan bli igjen hjemme eller et annet sted som på at mannens telefon.

• La dine penger hjemme: tilbake i dag, mennene bar lommebøker som var full av penger fordi det ikke var virkelig noe slikt som et kredittkort eller et debetkort. Men en lommebok fylt med penger er en fristelse til tyver og plukke lommer. Et tryggere alternativ til kontanter er å ha et debetkort, eller selv en lønn som du går kredittkort fordi hvis noe virker skje, deretter en bank eller et kredittkortselskap kan kalles en gang.

En mann kan se på hans stor lommebok og si, jeg hater store fett lommebøker! Imidlertid lommebøker er en del av livet, men det finnes måter å bære en lommebok uten at det blir så overbelastet at River det baklomme av et godt par blå jeans. Det er mange forskjellige slank lommebøker tilgjengelig for kjøp, og det er mange fordeler å frakte en.