Mote

Hvordan velge hvit motetilbehør?

Som sommeren forsvinner i høst, mote trender overgang fra lys og luftig å varme og fet. Tykk Strikkegensere og lærstøvler begynner å erstatte sundresses og tøfler. Farger blitt dypere og rikere, infusjonen den kjølig vær med varme og komfort. Men i motsetning til dypere nyanser av høsten begynner sølv og hvit tilbehør å vises på rullebane og i det virkelige liv!

Sølv og hvitt kan være en utfordring for noen, som fargen gir seg til smigrende med lettere og mer rettferdig hudtoner. Men kan de med dypere hudtoner også ha sølv og hvitt som sin kontrast fremhever skjønnheten av mørkere hud. Når sammenkoblet med varmere tonet topper, kjoler og antrekk, kan sølv og hvit enkelt innlemme seg selv i enhver kvinnes garderobe!

Etterligne gnisten av fallende snø med en glitrende smykker, perfekt for årets motetrender. Hvis du er nølende til å bære alle sølv, kan du stable armbånd, blande sølv og gull sammen, så lenge du innlemme armbånd av varierende bredde. Eller du kan bruke en sølv mansjett på ene siden og en blanding av gull og sølv bangles på den andre. Ønsker du et snev av sølv, gjøre en uttalelse med en stor, fet, ring eller et par dinglende øreringer.

En tykk kjede er en flott måte å kle seg enkel kjole eller Halsbandflugesnappar skjorte. Kontrast enkle linjer med en cocktail kjole med en beaded sølv choker. Bryte stivhet av en arbeid skjorte med flere lagdeling halskjeder i sølv og gull! Mulighetene er grenseløse!

For alle disse ferie partier, kan du prøve accessorizing antrekket med en vakker gripe pung. Clutch purses har en lang og rik historie begynner tidlig på 1900-tallet. Så lenge har de har eksistert, clutch vesker aldri gått ut av stilen. De har utviklet seg med stadig skiftende tider. I dag, kommer de i enhver form, farge og størrelse som passer hver sesong. Clutch vesker er spesielt likte i vintermånedene som lyse, fet og moderne stykker til aksenten ethvert antrekk eller cocktail kjole. Par en solid farget eller svart kjole med en lys hvit eller sølv clutch veske for en fasjonable Høykontrast utseende. Et annet alternativ ville være å gå for en mer dempet utseende med en mer dempet farge som grå. Hvis du vil være dristig, par litt hvit kjole med en hvit eller sølv clutch veske.

Som med alle motetrend, er moderasjon nøkkelen. Ikke haug på tilbehør bare å følge en trend. Smakfullt fremheve antrekket med årets hotteste farger - isete hvitt og sølv.