Mote

Lowdown på sommeren shorts

Så har sommer endelig kommet. Solen er ute, fuglene synger, og alle er følelsen glade. Dette er den perfekte tiden av året å bruke shorts. Men du kan bekymre deg at parene i garderoben vil trekke uønsket oppmerksomhet fra mote politi. Du kan selv være fristet til å kjøpe slags erstatninger som er beskrevet i denne artikkelen.

Styret Shorts

For morsomme og trendy surferen er det ingen bedre alternativ enn et par bord shorts. Disse kommer i en rekke farger og er utformet for å tørke raskt etter bæres i havvannet. De har praktiske lommer som kan brukes for lagring av viktige elementer under dager på stranden.

Gym Shorts

Hvis du planlegger å tilbringe mye tid arbeidet ut sommeren ville så det være vel verdt å investere i et par gym shorts. Du kan også være interessert i spesialist menn eller kvinner shorts tilgjengelig online. Dette er utformet for å sikre maksimal komfort mens du kjører, rad eller klatre deg fysisk perfekt.

Badeshorts

Du kan også være planer om å fly til eksotisk klima i år. Du kan selv har reservert et lengre opphold på et luksushotell, komplett med fremragende svømmefasiliteter. I så fall bør du kjøpe et par badeshorts. Ekshibisjonist blant dere kan også være fristet til å kjøpe noen bikini truser.

Cargo Shorts

Det har vært en betydelig økning i området av Adidas og Nike menns shorts de siste årene. Cargo shorts er blitt svært populære blant gutter som ønsker den perfekte kombinasjonen av Barsk stil og komfort. De er essensielle elementer for folk planlegger intense sommer ekspedisjoner.

Tennis Shorts

Enten du er en nybegynner eller en erfaren kampanjeleder følge i fotsporene til Andy Murray, er det svært viktig at du bruker riktig tennis utstyret. Du vil finne at det er et godt utvalg av rimelig tennis shorts tilgjengelig online. De er laget av lett materiale og er designet for å maksimere manøvrerbarhet på banen.

Chino Shorts

Suave og sofistikert mote kjennere kan forbedre sine sommeren med stilige Chino. Disse lette shorts kan inkluderes under kategorien smart casual og kan brukes til cocktailfester, og utendørs buffeer og andre uformelle møte ups om sommeren.

Sykling Shorts

Hvis du er en ivrig watcher av Tour de France så du kan godt lagt merke til syklister som Mark Cavendish og Chris Froome iført tradisjonelle Lycra etappe huggers. Du kan også være forberedt på å kjøpe et par for å kjøre de utfordrende sykkelstiene i Storbritannia i sommer.

Der hvor å kjøpe Shorts

Hvis du er interessert i hvilke typer shorts i uthevet i denne artikkelen kan være forberedt på å ta turen til din lokale sportsbutikk. Men trodde de av dere som ikke er ivrig på overoppheting i midt på dagen solen eller traipsing deg gjennom folkemengdene av desperate kjøpere bør sjekke ut avtalene tilgjengelig online.