Mote

Tips om elegante dressing og observere klær etikette

Når du ser på en annen person for første gang, den første tingen som du vanligvis merke er måten at personen har kledd. Beste klær er en som vises vakre klok og edle personer. Videre de rette kjolen ville passe anledningen og foretas av de perfekte materialene. Det bør gjenspeile din status i livet. Det bør også være grasiøs, elegante, varig, sunn, lett og bli. Hvis din kjole oppfyller alle disse kvalitetene, vil ikke bare være bare fantastisk men selv bli vakreste kjolen rundt. Videre er riktig kostyme ikke bare sterk og enkle, men også en som er strålende feilfri, nøye holdt, og omhyggelig slitt.

Hvordan velge en kjole?

Kjøpe billige klær bare fordi det er billig eller kjøpe en kostbar drakt like en fancy er begge condemnable avskyeligheter. Du kan alltid ha ornamenter som involverer spesielle design, broderi, lappeteppe, etc. De kan være produsert enten på fabrikken selv eller hånd sydd for klær. Slike ornamenter vil legge til elegansen til din dressing stil. Videre, noen av de nyeste moter som lave bukser og lave skjørt ville ikke passer for alle. Bare velge personer med bestemte kroppsformer kunne kjøpe dem og bruke dem med glans. Hvis du ikke har kroppen struktur som passer til slike moderne design, ville du se vanskelig bære dem. Derfor er det bedre å unngå disse kjoler med mindre du er helt sikker på at du synes bedre i slike nyeste design.

Velg egendefinert skreddersydde klær

En nøye skreddersydd par corduroy, tweed eller moleskin bukser ville ikke bare gjøre deg ut som fasjonable, men det vil også vare i flere år. Videre, ville du synes å være høyere i slikt par bukser. Du burde aldri tillate de nyeste moter av hip-hop moter og gimmicker billig kjole produsenter diktere stil av dressing. De fleste av klær som er kjøpt finanspartnerne vanligvis bli en katastrofe når du faktisk har dem. Bare individuelt skreddersydd kostymer sydd med ville nøye utvalgte materialer gi sanne elegansen til deg.

Farger spiller avgjørende rolle i kostymer

Du bør forstå at hva du slitasje ikke er bare et dekke av kroppen eller en beskyttelse mot vagaries av klimaet. Det er en uttalelse av deg selv og din personlige personlighet. Farger har sine egne meninger og uttrykk. Pink er feminine, beroligende og vennlig, mens oransje betegner lykke, suksess, energi og informality. Gult er symbolet på stimulering, intelligens og selvtillit. Tilsvarende har hver farge sin egen personlige egenskaper. Du bør også nøye velge farger når du bestemmer hva du skal ha.