Mote

Ulike typer barn klær for små jenter

Jenter mellom alderen fire til tolv kjærlighet kle seg i søte kjoler. Mange av dem er oppdatert med nye mote og design og kan være ganske vokal når det gjelder å lufte sine synspunkter på klær. Det er flere faktorer som bør vurderes når kjøpe klær for din datter eller niese. Det er viktig å holde sesongen og anledning som kjolen blir merket.

Barn klær for bursdager og jul er litt mer pyntet som de er slitt for spesielle anledninger. Om sommeren er det tilrådelig å velge stoffer som puste som bomull, bomull blander eller sengetøy. Om vinteren, sateng, chiffon, silke eller taffeta er det foretrukne valget.

Ulike typer mønstre og design:

A-linje kjole - dette er en klassisk stil som ser ganske når det brukes riktig. A-line kjoler har ikke midjen sømmer og kuttes rett. De kan brukes med eller uten ermer. Mange små jenter liker iført ermeløse kjoler med blomster eller lyse fargede utskrifter. Velg en slående a-linje kjole i tulle som cap ermer og er pyntet med paljetter på åk for en anledning.

Spaghetti hanken lagdelt dress - denne typen kjole har en lagdelt skjørt og tynn spaghetti stropper som navnet tilsier. Disse typer kjoler kan velges i bomull, organza eller chiffon. Bodice er montert og skjørt kan ha ruffles som gjør dem ser veldig dressy.

Dråpe midje kjole - denne typen kjole har en lang bodice og korte skjørt. Midje sømmen er utformet for to til tre inches under naturlige midje linje. Dette trendy og kan velges fra silke, Lin, strikket eller crepe stoffer. Utseendet er forbedret med ruffled trims eller sashes som selv bundet. Disse kjolene kan bæres for spesielle anledninger og ser svært fasjonable. Små jenter liker å ha slike kjoler til parter.

Spenser - Pinafore kjoler er kjoler uten ermer der bodice er kneppet skrift eller knyttet i halsen. Det kan gjøres med lin eller bomull stoff og lengden er normalt midten av låret. Jenter liker iført pinafore kjoler når de er på lekeplassen. De kommer i lyse blomster utskrifter og også tilgjengelig i interessant design og farger.

Knute kjoler - disse typer kjoler er variasjoner over pinafore kjoler med den eneste forskjellen er at denne typen kjole bruker knop for stropper i stedet for knapper. Disse knop kan justeres for å gjøre dem lengre eller kortere. De ser trendy og pen i geometriske eller floral utskrifter med blonder eller bånd masker på hems. Velg fra en rekke bilder og farger.

Små jenter ser søt i noen av disse kjoler som kan brukes for ulike anledninger. Det er mange fasjonable og trendy stiler av barn klær som kan velges i forskjellige butikker. Hvis de ikke finner mønster eller design som de ønsker å bruke, de kan ha kjoler tilpasset, eller du kan sy som appellerer til deres smak og stil.