Mote

5 enkle trinn for å snu rotete skapet i en arbeide garderobe

Du trenger ikke å bruke en formue ringer i proffene, eller betale en ublu beløp for plass lagringsløsninger - bare for å få noen kontroll over skapet. Med noen raske tilpasninger og litt kontinuerlig innsats, kan "arbeider garderoben" være en strukturert og effektiv plass, spesielt designet for å jobbe for deg, og hvordan du kler. En "arbeide garderobe" er et praktisk, daglig, what-am-I-going-to-wear skap, full av elementer som passer er i god form og gjøre deg se ditt beste.

Trinn 1. Samle.

Du vil ikke kunne riktig angripe skapet rotet til du har alle parter stede og stod for. Gjøre en innsats for å finne de elementene som du har vært mangler litt. Samle alle Klesvask (og tilbehør) slik at alt er på ett sted og klar for neste trinn. Du kan koordinere dette arbeidet i et soverom; bruke seng eller gulvet som en utmerket arbeidsområde.

Trinn 2. Tømme.

Bli kvitt klær kan være vanskeligste for mange. Start ved å gjøre plass til "holde" og kan "donere/kaste". Se på hvert element av klær med et kritisk blikk. Vurdere når du hadde den siste og hvordan det føltes for å bruke den. Elementer som ikke passer, er bare ren stygg, eller på annen måte ubrukelig er klar til å bli donert. Inkludert i denne kategorien er elementer som faller inn i, "Angre kjøpe det, aldri hadde det, og nå kan ikke få meg til å kaste den ut". Vi er alle skyldige her. Dette er et godt tidspunkt å møte sannheten: donere den!

Alternativt, noen ganger en artikkel av klær kan ha affeksjonsverdi som gjør det umulig å del med det - selv om det vil aldri bli en del av garderoben din arbeide igjen. For disse, kan du opprette en tredje plass kalt "flytte". Disse elementene kan settes i plagg poser eller hyller og flyttet til en annen del av stua, sikker men ut av veien.

Hvis du tar deg tid til å analysere ditt forhold til hvert element, vil du kunne gå forbi la uønsket klær tette opp skapet, avsløre din faktiske valg.

Trinn 3. Display.

En av de viktigste tingene å huske når du oppretter din arbeide garderobe er "Hvis du ikke ser det, du ikke vil ha den.." og den beste måten å se deg klær er å henge din klær. Glem skuffer fulle av skjorter og bukser eller stabler av plagg på hyller. Alt som kan henges, bør henges. Du vil kunne se hvert element klart, og du har den ekstra bonusen for å få massevis av plass. Unntakelsene å målestokken hengende er tunge gensere og lignende elementer som kan bli skadet når henger. Få de fleste (om ikke alle) av din plagg på kleshengere, og du vil begynne å se en ekte garderobe fremvoksende.

Undertøy

For unmentionables, liten, er grunne hyller (fortrinnsvis stoffôr) en fin måte å se og store.

Sko, håndvesker, & annet tilbehør

Den samme regelen gjelder her: Hvis du ikke ser det, du vil ikke bruke den. Bruk av gjenvunnet hylleplass (fra trinn 3) å vise håndvesker og sko. Hvis plassen er fortsatt et problem, bruke en tradisjonell slips hengeren henge håndvesker høyre sammen med klær.

Trinn 4. Dele & erobre.

Her er hvor avgjørende organisasjonen skjer for de hengende klær. Først sortere hang elementer i tre svært brede grupper: nederst, topper og kjoler. Deretter bruker en enkel teknikk som svar på spørsmålet "hva skal jeg bruke" hver gang: sortere elementer innenfor gruppene etter farge, og deretter lengden. Du kan tenke, "farge er fornuftig, men lengden? Hvordan kan det være nyttig?"

Analysere måten du nærmer deg velge et antrekk. Sjansene er, tenker du på anledningen, stedet, folket - selv om vi bare snakker om kontoret eller dagligvarebutikk. Neste tankene dine vil tenke valgene (nå lovende vises før du), og hvordan de vil møte kriteriene. Farge vil sikkert hjelpe deg både et tidspunkt og et sted, men det er også en av de raskeste måtene du identifisere et objekt du allerede eier. Lengde ytterligere identifiserer hva objektet er raskt. Ditt sinn vil raskt begrense feltet og identifisere stykker som ikke er bare hensiktsmessig, men samarbeide.

Til slutt, sko, håndvesker og annet tilbehør kan flyttes inn i posisjoner som passer med fargevalget.

Trinn 5. Opprettholde!

Hvis du er bestemt på å unngå alle dine hardt arbeid bortkastet i én uke, er vedlikehold nøkkelen. Fortsette å tømme etter behov, og alltid henge disse plaggene. For ekstra travle hverdag: velge en ukentlig vedlikehold tid på 30 minutter eller så for å holde arbeider garderoben i form.

Gjøre noen tøffe garderobe valg og følge med en organisatorisk strategi kan være skremmende, men belønningene er vel verdt det!